Thursdate | Result out
Saturday, May 16, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
안녕하세요 ~

Hi peeps !
Ekceli tak tahu nak letak tajuk apa, Cause I feeli like nak cerita benda yang campur2. Means not specifically focus on one thing.

First nak cerita pasal cerita Khamis lalu.
Kiranya macam throwback laa nie. hehehe.
Last Thursday, Ijah gi keluar 'date' ngan bestfriend Ijah. We went to Imago (I guess from now on Imago tu jadi tempat hang out Ijah bila kat KK. CP... hurmmmm.. XP )
On that day,  we plan to watch movie then eat then finish. haha. Lebih banyak cerita cause lama tak jumpa. If tak silap once every sem break? Dia kat U lain. Ijah kat U lain. Diff course lagi. 

Movie? Pitch perfect 2 yaw !!! Best !! Sangat best !! Ijah syorkan pegi laa tengok. Tak rugi. Ijah nie pun rasa2 nak tengok sekali lagi. Tak puas laa sekali je. Lagu2 dy best. Nak cerita nanti spoiler laa pulak kan. hihi. You better go and watch it peeps. So lepas tengok wayang, we pegi makan. Ijah teringin nak makan kat Dubuyo tu. Korean restaurant. Baru buka. Kat semenanjung I think dah banyak dah outlet dia. Kat Sabah I think ini yang first. Kteorg dah duduk kat situ, dah order. Then they serve us with green tea(?) Rasa green tea tu macam rasa rumpai laut yg kering kena buad jus. Tak laa lama sangat tunggu but then tiba2 supervisor tempat tu kot, dtg kat Ijah and she said.

"Miss, sorry gas kitaorang habis, so order terpaksa cancel semua. Sorry"

First, I was dumbfounded. Macam mana boleh habis gas and takde spare? Sedangkan diorang tu buka restaurant. I mean even kedai mamak pun sentiasa ada gas. I mean more specifcally, tak pernah in my life bussiness yang buka kedai makan, serve food ada situasi kehabisan gas. I just don't really understand.

Dah kena inform macam tu, kteorg keluar la. Dah tu makan kat Lucy's Kitchen in the end. Bila fikir balik, situasi hari tu, rasa macam lawak pun ada, geram pun ada, Entahlah, I thought kan bagus tak payah buka restaurant kalo macam tu. /geleng kepala/

Next!
Yesterday, my result dah keluar.
JENG JENG JENG ~~~
Alhamdulillah, Ijah pass !!

/throw confetti/ /dance around the room.

hahahahahahaha

Ijah at first tak percaya laa juga. I mean, bukan Ijah tak percaya I can do it, but I never expected result macam tu. Ada peningkatan Alhamdulillah. Pointer? Boleh tahanlah. /smile/ Kennot tell you. PM me then. /giggle/

So bila result dah keluar maknanya sekarang kena prepare mental and fizikal for next sem, sem 3. Subjek dia, mak aih. Hopefully I can survive this time also. And cuti pun dah nak sampai ke penghujung. /sigh/ rasa berat hati pula nak balik sana. hurmm.. When I thought abt it last time, Ijah tak sabar balik time habis cuti sem 1. Sekarang nak masuk sem 3 nie. hmm.. entahlah. After what happen in sem 2,.. Hard to say. haha. 

WHATTHEF  wrong with me. Pardon my french language.

Guess sampai sini je? Still I kennot think of any tittle. Nah, I just wrote it like this.

Thursdate | Result out

/smirk/
Seriously, hujung2 nak habis menaip nie Ijah baru nak taip entry title.
Bye peeps! Muah ciked ;D


?