Phone aku sot !!
Wednesday, February 25, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Annyeong !
Haloo

Arrrrgghhh !!
Ijah bengang sekarang ! 
Why?
See the tittle please.

PHONE IJAH SOT !!!

Maybe korang tertanya2 laa apa kaa itu 'sot'?

Sot is equal to tak betul, gila and etc.

Idk nak define macam mana but lebih kurang macam tu laa secara rough maksud 'sot' tu.

Apa jadi ngan phone Ijah?

Bateri dy kembang *insert teary eyes*
Maybe Ijah overcharged, And the battery expand?
Now, phone Ijah asyik nak mintak kena charge je. Pakai kejap macam tu dah 2%
Tension ar macam nie. Takkan laa nak bawak powerbank tiap kali keluar even nak pegi makan kat kafeteria. Owemji tak sanggup I.

Kengkawan suruh Ijah beli bateri baru. Sponsor please. Ijah dah bankrup ar hujung2 sem nie. Too much usage of money di awal sem. Tu pun rasa nak nangis gak.

Sesal pendapatan sesal kemudian tiada guna.
Nasi dah jadi bubur.
Memalam nak ber-peribahasa.

Doakan Ijah murah rezeki and I can buy new bateri. Phone baru tu memang lama lagi laa nak dapat. And sayang laa phone nie. Serius sayang. My first smartphone. 

Thats all rasanya. Ijah merepek kat entry nie. Pardon me but hey this is my blog so its up to me laa kan nak tulis apa. Hahaha. And Ijah rasa bukannya ada yang ineterested pun nak baca every entry Ijah. luls me.

Bye peeps ~ 
Adios !

XOXO
?