OTP dengan mama
Saturday, March 14, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo
Hello ~~

Updating again tonight ~~ Wootwoot
Maybe I should do this daily. Haha. Just maybe

So, petang tadi, well not so petang laa, Ijah OTP with my mama. YA ALLAH !! Ijah rindu dia sesangat !!! Dah lama gilos tak jumpa. Yelaa Dari Johor ke Sabah bukannya boleh naik kereta. Kalau boleh, tiap minggu Ijah balik rumah. Hehehe.

So OTP ngan mama, tanya khabar and tetiba my adik kecik menyampuk. Dah besar dah dia. ABC dah lancar. Alhamdulillah. Dia tak sudah2 bila Ijah call je mesti minta beli mainan kereta control and jersi JDT. Haha. My adik baru umur 4 tahun tapi dia ngan bola tak dapat dipisahkan. Kat rumah tak tahulah berapa biji bola dia ada since dia boleh merangkak. 

Mama Ijah cerita laa about my adik nie. Pagi tadi tetiba adik Ijah nak potong rambut secara sukarela. Selama nie tak ada pula dia beria nak potong rambut. Kalau papa Ijah offer pun dia tak nak. Pagi tadi dia secara tiba-tiba minta potong rambut and dia nak ikut style rambut adik Ijah yang seorang lagi. (Ijah ada 2 adik lelaki) So papa Ijah bawak laa dia pergi kedai gunting rambut. Balik je rumah adik kita tak puas hati ngan rambut dia. Pasal apa? Tak ikut style rambut adik Ijah yang sorang tu. Papa Ijah suruh barber tu botakkan terus adik kita. Mama Ijah cerita adik Ijah nie geram and marah kat papa Ijah. Whatthe.. Adik Ijah dah pandai geram and membebel dah. I was like Ya Allah tak sabar nak jumpa dia !!!!

Ijah cerita ngan mama gak yang this week Ijah ada pergi klinik check about my sakit kepala yang often happened. It turn out to be migrain. Ijah memang dah boleh agak sakit kepala nie migrain after baca a few articles on internet. My mama was shocked and she told me laa to sleep early and atur masa tidur. But sorry mama Idk if Ijah boleh tidur awal or atur masa tidur cause final dah nak dekat and got to do pecutan terakhir. Owemjii !!! So nervous !!


Panjang2 cerita ngan mama then dengar suara azan dari surau kat sini. So call pun terpaksa dimatikan. Terubat laa jugak rindu kat mama. Dengar suara dia and my adik too. /wipe tears/ 

Hope to see them soon ~ Thanks for reading. Adios *throw love* *wave*

XOXO
?