Geram | Nervous | Sedih + Excited
Wednesday, May 13, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
안녕하세요


Yo peeps ! Entry kali nie, Ijah nak type2 psal 4 feeling yg Ijah mention kat tajuk entry.

Geram

Why pepagi lagi rasa geram ? 
Cerita dy mcm nie. Ijah nak tambah kuota for my wifi. So I called customer service. Termasuk yang pagi nie Ijah call dah 4 kali. Cakap punya cakap, at first I thought dapat lah cause she ask me to wait lepas dah bagi number semua, minta confirmtion. Tunggu punya tunggu dia cakap tak dapat. Dia suruh tambah sendiri melalui sms. Ijah dah cuba when the first time Ijah call cust service dia suruh tambah melalui sms.Tak dapat. Then I call lagi. Dia minta number acc. Tak jumpa pula. Dia suruh tambah from sms. I've tried. Tak dapat. GRRRRRRRRRRR !! Tadi call pun dia suruh tambah melalui sms. Ya Allah ! Tak dapat lah cik akak oi. Dia suruh from online cust service pulak. 
Ugh!
Apa pasal la banyak sangat nak kena cuba. I think dah cukup direct I call cust service. 

답답해!!! 정말 답답해 !!!!

Ijah tinggal tunggu my contract (?) habis, Ijah terminate, Nak tukar yang lain pulak. Fikir2 nak tukar to yes 4g BUT takut takde coverage. hmmmm... I'll think about later.

Nervous

RESULT EXAM KELUAR JUMAAT NIE.
I repeat

RESULT EXAM KELUAR JUMAAT NIE

Owemjiii !!!!!!!! Ijah tersangat lah nervous. I can't do anything beside doa. Itu je laa yang boleh dibuad sekarang. Perasaan nervous nie tak terasa sangat. why? read next paragraph

Sedih + Excited

I type abt excited first.
BANGTAN KAT SABAH WEYYY
Ada seorang kawan Ijah tanya when I tweet like that.

Sape tu weyy

Memang laa kw tak kenal cause you're not even kpopper and the fact yg kw tak ambil tahu pasal korean thing.
Owemji!!
Omg!
Omaigad
ahhhhhh!!!!!!

When I saw the tweet ada fans snap their picture as a proof. I was like.. idk how to express my feeling in words. That night I was shaking, crying (literally) after that laughing. My mom thought I've gone insane. 
Lepas tu tempat yang Bangtan pegi nie so close from my place. A few kilometer je. Ugh !
And now want to share why I feel sedih.
They're so close yet I cannot see them secara real. 
The frustration tho.
/sigh/
Agak2 bila boleh jumpa live. 
Bangtan ada konsert kat Malaysia this June. And without doubt I cannot go. On that day, Ijah balik JB. and the ticket price macam biasalah, I don't have monehh

I want to add something for my excited feeling /giggle/
Tak sabar nak tunggu my album sampai. /dance around the room/
Album Bangtan. The best moment in life pt. 1
LALALALALALALALALALALA
This, I'll wait patiently.

Guess that's all /wink/ bye ! 

p/s: Look at my signature. I've made taehyung gif /kiss le screen/ hahahahahaha

?