Skincare Product (2)
Wednesday, February 11, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
Annyeong ~~

Second part of my skincare routine. Well, ini just sharing of what I use. Review? Maybe not. Ijah tak pandai sangat laa nak explain pepanjang pasal advantage and disadvantage of something. And Ijah jugak tak tahu sgt terms2 dalam skincare nie. So this is just sharing. Mana tahu kita guna product yg sama? Hehehe.. High five cikedd..



Tadaa ~~ My skincare box? Haha. well tak laa semuanya skincare. As you can see ade body mist and deodorant /hide my face/ hahahahaha. Nampak tak Baking Powder cleansing foam kat belakang tu. Ijah dah tak guna dah. Ijah dah beralih kepada Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam. Takde gambar cause malas nak amik benda tu kat bathroom. kekekeke.

Start up ! My new essence ~

Secret Key Starting Treatment Essence


Ijah baru je dapat essence nie last week. Baru nak start guna. Setakat nie, dua tiga kali guna Ijah suka guna essence nie except for the smell. Gawdd, bau dia macam bau ntah laa susah nak explain. Yang penting menusuk ke dalam hidung. BUT ! Essence nie best. Tak rasa melekit sangat. Rasa soft je ka muka. hihi

Innisfree Jeju Volcanic Pore Toner
 


Next up, my toner. Innisfree Jeju Pore Volcanic Toner. Tengok tu Ijah dah guna separuh. Second step lepas basuh muka Ijah guna toner. Yang toner nie, dia satu line with my cleansing foam and also my clay mask. Ijah dah mention pasal lay mask tu before this. The only thing that Ijah tak beli is their essence and lotion (I guess). 

The Saem Urban Eco Harakeke Essence



Lastly, another essence of mine. The Saem Urban Eco Harakeke Essence. Yang Ijah tahu, from yang Ijah search, Harakeke is an ingredient yang soothing macam aloevera. But Harakeke is more soothing. Itu yang dari Ijah baca laa. Korang boleh laa search sendiri yerr. Sorry in advance for the wrong info. Ijah nak try this line punya cleansing and toner but maybe next time when I have money. Hihihi

Guess thats all. Hoho. Again Ijah nak tekan semua nie adalah untuk sharing. Yang sudi singgah baca, Thanks peeps~~ muahh cikedd /wink3/

XOXO
?
Secret Key Starting Treatment Essence


Ijah baru je dapat essence nie last week. Baru nak start guna. Setakat nie, dua tiga kali guna Ijah suka guna essence nie except for the smell. Gawdd, bau dia macam bau ntah laa susah nak explain. Yang penting menusuk ke dalam hidung. BUT ! Essence nie best. Tak rasa melekit sangat. Rasa soft je ka muka. hihi

Innisfree Jeju Volcanic Pore Toner
 


Next up, my toner. Innisfree Jeju Pore Volcanic Toner. Tengok tu Ijah dah guna separuh. Second step lepas basuh muka Ijah guna toner. Yang toner nie, dia satu line with my cleansing foam and also my clay mask. Ijah dah mention pasal lay mask tu before this. The only thing that Ijah tak beli is their essence and lotion (I guess). 

The Saem Urban Eco Harakeke Essence



Lastly, another essence of mine. The Saem Urban Eco Harakeke Essence. Yang Ijah tahu, from yang Ijah search, Harakeke is an ingredient yang soothing macam aloevera. But Harakeke is more soothing. Itu yang dari Ijah baca laa. Korang boleh laa search sendiri yerr. Sorry in advance for the wrong info. Ijah nak try this line punya cleansing and toner but maybe next time when I have money. Hihihi

Guess thats all. Hoho. Again Ijah nak tekan semua nie adalah untuk sharing. Yang sudi singgah baca, Thanks peeps~~ muahh cikedd /wink3/

XOXO

Older
Newer