Sharing time !
Sunday, February 22, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello !
Annyeong !

Entry kali nie Ijah nak share a song ! If you're wondering lagu apa, its a korean song. So, kepada siapa yang tak suka boleh lah stop baca sampai sini. 

I'm a bit late /i guess/. Ijah baru start tengok kpop star Season 4. Ijah dah tengok sampai episod 4. And ada seorang peserta nie attract my attention. Nama dia Lee Jin Ah. Her voice, quite unique. Macam suara budak2. But then, lagu dia /setakat nie I just heard 3 of her own composed songs/ melekat dalam kepala Ijah. Blog Ijah pun dah tukar lagu. Ijah tukar ke lagu dy gak. Title, Time, Slowly 시간아 천천히 And dalam 3 lagu yang Ijah dengar, ada satu lagu yang menyentuh perasaan Ijah. Well, I am a sensitive person, when I listen to song and if the people sang it from their heart, I might cry. Lebih2 lagi lirik yg deep.

Lagu yang Ijah nak share nie tajuk dy Follow your heart  마음대로 . Bagi Ijah lirik dy simple je. Not so poetic tapi sampai ke dalam hati. Watch her video kat bawah.


atas nie song + lyrics


Her performing

Ijah nak quote satu rangkap lirik dy.

I wonder if you know about my foolish love for you?
?