EXOLOGY Chapter 1: The Lost Planet
Sunday, January 25, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Holaa~
Annyeong ~

I feel SO TOTALLY HAPPY TODAY !! Why?

tadaaaa ~~

After idk, agak lama laa jugak Ijah tunggu. FINALLY dapat jugak ! Ijah order nie since December last year. Suppose dapat awal January tapi sebab banyak sangat order so the cargo lambat. The online shop yang Ijah place order tunggu semua box sampai then she sent out all the parcel.

Alhamdulillah sampai jugak ke tangan Ijah. Ohyeahhh ~~ Habis je kelas tadi Ijah terus menuju ke UPK which is tempat nak amik barang2 pos. Search for my name. And nampak je my name rasa macam nak lompat cause I know surely this album arrive. Tadi silent screaming je. Hehehe.

Album nie dah sampai since wednesday? I guess sebab Ijah track kat pos laju online dah sampai PPL Pasir Gudang since last week, Dapat je parcel, Ijah singgah bilik kawan Ijah. Buka parcel kat situ and fangirling jap. hahahaha. 

Feeling satisfied and a bit disappointed? Not so laa. Ijah nak kalendar Chanyeol. /sobs/ I got Kai. See picture. Kai pocket calendar. 

Nak alih topik jap. hehehe. Ijah gi stalk kesayangan tadi. Kat fb. hahaha. Tapi tak banyak sangat benda nak stalk kat situ. So like no use? Tak laa jugak. Ada laa gambar2 zaman sekolah dia, hahahahaha. Then Ijah gi tengok my pics, Throwback laa kiranya. TERSANGAT RINDU zaman itu !! Want to go back at that time and fix some things and undone some things yang Ijah pernah buad. Tapi everything yang berlaku ada reason kan? 

Sampai sini je ceritera Ijah. Next time maybe? hehehe
Bye ~ /lambai dari jauh/

p/s: I've changed my song in blog. Valentine by Kina Grannis.

"Baby I~~ I will love you, I'll love you. I'll love you"


XOXO
?
tadaaaa ~~

After idk, agak lama laa jugak Ijah tunggu. FINALLY dapat jugak ! Ijah order nie since December last year. Suppose dapat awal January tapi sebab banyak sangat order so the cargo lambat. The online shop yang Ijah place order tunggu semua box sampai then she sent out all the parcel.

Alhamdulillah sampai jugak ke tangan Ijah. Ohyeahhh ~~ Habis je kelas tadi Ijah terus menuju ke UPK which is tempat nak amik barang2 pos. Search for my name. And nampak je my name rasa macam nak lompat cause I know surely this album arrive. Tadi silent screaming je. Hehehe.

Album nie dah sampai since wednesday? I guess sebab Ijah track kat pos laju online dah sampai PPL Pasir Gudang since last week, Dapat je parcel, Ijah singgah bilik kawan Ijah. Buka parcel kat situ and fangirling jap. hahahaha. 

Feeling satisfied and a bit disappointed? Not so laa. Ijah nak kalendar Chanyeol. /sobs/ I got Kai. See picture. Kai pocket calendar. 

Nak alih topik jap. hehehe. Ijah gi stalk kesayangan tadi. Kat fb. hahaha. Tapi tak banyak sangat benda nak stalk kat situ. So like no use? Tak laa jugak. Ada laa gambar2 zaman sekolah dia, hahahahaha. Then Ijah gi tengok my pics, Throwback laa kiranya. TERSANGAT RINDU zaman itu !! Want to go back at that time and fix some things and undone some things yang Ijah pernah buad. Tapi everything yang berlaku ada reason kan? 

Sampai sini je ceritera Ijah. Next time maybe? hehehe
Bye ~ /lambai dari jauh/

p/s: I've changed my song in blog. Valentine by Kina Grannis.

"Baby I~~ I will love you, I'll love you. I'll love you"


XOXO

Older
Newer