Random stuff (1)
Monday, December 08, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum W.B.T
Hello peeps
안녕 여러분 !

This entry entitled 'random stuff'. So seperti mana tajuknya, Ijah will type on random stuff. Why I type 1? Means lepas2 nie lgii akan ada entry with random stuff title.

Hurmm.. sedar x sedar its been a week Ijah kat Johor nie. And antara sedar ke tak next week dah cuti 2 mggu. Hohoho ~~ Ijah tak sure if balik Sabah ke tak. The ticket ohmygawdd so expensive ㅠㅠ /cries/ I really wish to go back to my hometown.

Next, nak cerita pasal apa ea? Hihihi.. hurmm.. haaa~~ ingat lgii tak pasal my crush dulu tu.. The one that Ijah tulis kat entry sebelum nie. Erm, well Idk how to get this thing straight. Honestly speaking Ijah still got this feeling towards him BUT sometimes he makes me feel annoyed. The way he treat me.. idk.. before this Ijah tak tahu dari mana Ijah dapat keberanian, Ijah confess kat dia. Gawd ! Bila fikir balik somehow Ijah feel stupid? Idk.. pmsl !!!!

Okayy rasa mcm over pla cerita pasal crush nie. Hahaha.. so next about my studies. Setakat nie Alhamdulillah boleh lagii laa exceptional for Calculus. Yang itu (hahahaha) can I cry? Hopefully I can make this thru like last sem. INSYA ALLAH

Lastly, last Friday, Ijah went to City Square and also JBCC. And guess what I spend over RM300 over a day !!! I feel like suiciding myself!!! Time shopping, pergh! Tak ingat kiri kana depan belakang. Bila dah balik, Ya Allah.. nak menyesal pun takda guna. Hanya boleh meratap je.. /sobs/

Habis dgn random stuff? I guess.. hohoho

P/s: updated on phone :) teehee ~~
?