Crush?
Sunday, January 04, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
안녕 ~

Right now, time Ijah taip menaip nie adalah 12:03 a.m. and I can't sleep ! Ugh ! Maybe I think a lot. Ada someone (lupa siapa) pernah gtaw Ijah yg if mlm susah sgt nk tidur bcoz you think a lot. Nak tidur? Sila kosongkan minda anda.

Tak dapat tidur nie so Ijah decide pegi usha Instagram someone a.k.a stalk org. Hehehe. Siapa? Hmmm.. Dia nie crush Ijah time sekolah menengah. And to be very honest I still have crush on him (even now I'm kinda 'taken' ?) I've told him time sekolah dulu yg Ijah like him (betapa beraninya me or maybe I kinda looks stupid?) And he knows it well. But Ijah tak la sampai terfikir nak couple or whatsoever yg lebih. I realized who I am. Hahahaha

So, crush. Memandangkan Ijah tak dapat tidur nie, Ijah search laa apa itu crush.

Menurut Urban Dictionary

a burning desire to be with someone who you find very attractive and extremely special

And rupanya ada banyak pula jenis2 crush nie. Ijah baru tahu. Hahahahahahaha (sorry.. katak bwh tempurung)

Boleh cek kat sini yee.. link

And for those yg masih confuse, yg samar2, crush is totally different from love. Ada faham?

Macam mana pun definition crush itu, definisi crush bagi Ijah ialah

Someone that you can never get

Adios ! Bye ~~
?