Enjoy the 'kesibukan' !
Sunday, April 07, 2013 | 0 comments

 
 
Annyeong korang !
Ijah update lagii minggu ne.. Hahaha..
Bila ada je peluang macam ginie Ijah takkan lepaskan punya! Hehew..
 
Bulan ini and bulan depan sooooooooooooooo busy ow!!
Ijah pun tak menang tangan. Kat rumah Ijah dapat rehat time malam aje. dari pagi sampai petang Ijah kat sekolah ada latihan, tak pun ada kelas. Kalau tak, kat rumah buat keja sekolah. Malam tak pun pagi barulah Ijah dapat buat revision. OMONA!! Kadang2 naik pening Ijah!
 
Dalam minggu nie(esok) Ijah busy untuk persiapan ptndingan forum remaja. Then, the next week, exam coming up ! After that, kalau Ijah tak silap, hujung minggu ada sekolah ganti. Then.. argh!! tak teringat sudah apa yang seterusnya!! OMO!OMO!
 
Ijah penat taw.. Tapi tak pa.. Tahun nie tahun last Ijah bsekolah menengah. Ijah kena enjoy ngan semua kesibukan ini ! Hehew!
 
Sekian saja lah.. Pendek je kan. Haha..
Bubye!!
Annyeong!
 
p/s: Hati Ijah pun kekadang ada rasa sakit.. *sobsobsob*
?