Oh My Hati !
Tuesday, December 11, 2012 | 1 comments




Haluu !

Hurmm.. Ijah tak tahu acane nak mula nie. Its all about my friend. Ijah tak nak la sebut nama kawan Ijah tu cuma dia nie kawan Ijah yang rapat ngan Ijah laa. Ijah memang dah masak dengan perangai dia tu. Cara dia bercakap, gaya dia. Ijah faham. If people yang tak berapa kenal dia lgi maybe akan cakap dia nie an annoying person. Why? The way she talks. Macam nak marah dia aje when she sakat me. Even if you're in the mood. 

So, agak lama jugak laa Ijah kawan ngan dia nie. At first Ijah pun rasa camtu. But then, Ijah makin rapat ngan dia. Ijah suka kawan ngan dia. SANGAT SUKA. Apa orang lain cakap pasal dia, Ijah always on her side. Never against her. Ijah pun pernah jugak sakit hati ngan dia nie. But I handle it very well. I tried to coorperate with my own feeling. And it worked.

But this time, Ijah tak tahu kenapa. This time It do feel a lot more sakit hati. *sigh* Its all about a comment on Facebook. *uneasy* Tak maw cakap banyak lagii. Maybe its just LITTLE MATTER bagi korang laa. But for me, macam Ijah nie perasan? penipu? Entah lah. Maybe Ijah nie someone yang not so pandai kan. Haha. Always sleep in class.. LOL.. But still Ijah sayang dia <3

P/S: If you see this... dunno what to say.. *remains silence*


?