Januari dan Februari!
Tuesday, February 12, 2013 | 0 comments


Hola hola korang !
Wahh~ dah lama Ijah tak update belogg ini kan?kan?kan?
Haih, siapa2 yg ada nampak entri Ijah before this maybe faham laa kenapa yee.. Hoho

Sebelum nak mula masuk perenggan isi *chewah, macam karangan laa pulak* Ijah nak ucapkan Happy Chinese New Year kepada semua yang menyambutnya! Kat sini, meriah sungguh sambutannya. Dengan tarian singanya, bunga api and limau! Nyum3. Kenyang Ijah makan limau mandarin kat sini taw. Hahaha..

Okay, back to topik. Entri ini Ijah buat kesimpulan secara menyeluruh about my life ya?ya?ya? Hihi..
Actually, tak ada apa2 sangat yang menarik pun. Rutin Ijah diteruskan dengan menghadiri sekolah. haha. Yelah kan, as a student. Plus, Nak amik SPM lagii tahun ini. Tak boleh nak suka suki ponteng taw. Ish3, tak baik, tak baik.. XD

hari tu kan, Ijah ngan Aenitan and Allen and Nolisda and Siti pegi tengok Juvana ! BEST GILER ! Ijah sampai nangis2 lagii tengok Botak kena tikam :'( Meleleh tuu.. haha.. Yang penting memang terbaik laa ! Johan As'ari memang gempak laa! Ijah teringat laa pulak time Jom Heboh dua tahun yang lepas kat Sabah. Ada jugak sempat jumpa Johan kat situ. Ijah takkan lupakan saat2 tu. Rasa macam nak tengok lagii laa Juvana tu. Hihi.. Anyone, Belanja! :)

Ohya, sebelum terlupa nak taip, tadi kan... ( 11. 02.2013 ) bersamaan petang tadi (kira2 jam 3, tak berapa ingat) Ijah ada jumpa ANIQ!. Ya Allah! Betapa Ijah rindu kat dia. Haha. Bukan laa rindu yang begitu2 tu.. Jangan salah paham yerk. Dia kan kawan baik.... Ijah. Lama tak jumpa dia. Lagii pun dia tinggal ostel. Tadi tu pun dia ngam2 kat tempat yang sama ngan Ijah. I feel so happy ow. Bila laa agaknya dapat jumpa ngan kawan2 yang lain ek? 

Orait nopo semua, ini adalah penutup karangan. *chewah* Len kali Ijah update lagii yaa.  Susahlah sekarang nak cari sumber internet ni. Sekarang ini pun Ijah kat rumah pak cik yang ada sumber internet. Muahaha. Boleh lah Ijah update belogie Ijah nie. Ahaks!
?