KK aku datang !
Sunday, December 30, 2012 | 0 comments

Hi Hello ! Yuhuu !
Chewah macam bunyi pulak taw. "Istanbul Aku Datang" wahaha.
Takde lah. esok Ijah nak berangkat pulang dah. Sepanjang cuti nie Ijah kat kampung Ijah yang tercinta that is.. Kota Belud ! So, tomorrow Ijah balik KK dah. Sekolah dah nak mula. And Ijah akan memulakan persekolahan tahun nie sebagai budak SPM. Wahh.. Neves nie !!
Ijah plan nak rancang balik KK after the kenduri ulang tahun arwah datuk kat kampung nie but my mommy Ijah yang suruh Ijah pulang dulu coz Ijah nie dah sekolah menengah lagi2 dah form 5 nie.
Nanti tertinggal pulak pelajaran. So, Ijah pulang laa KK dulu. Dengar cakap mama. "Mother knows best" right?
Hurmm, but Ijah tak straight pulang kat rumah. Ijah singgah tidur kat rumah makcik Ijah kat Tuaran coz esok Ijah tumpang dia pulang KK. Ijah ngan adik lelaki Ijah yang bakal form 4 tahun depan. Hoho. So gotta go, nak packing2 barang. Tak 
?