Talk and Text pack
Thursday, December 27, 2012 | 2 comments


Selamat Pagi semua ! *Ala2 Upin Ipin*
Haha. Semalam Ijah calling2 sama kengkawan Ijah. Ijah guna Talk and Text Pack. Celcom aje yer. Haha.

Walaupun agak lewat la jugak Ijah guna pek tu tapi still Ijah dapat laa jugak talking2 dengan my kawan Wahidah for 1 hour ! Woohoo  ! Banyak giler yang kitaorang cerita. Then tersekat-sekat lagii. Line kat kampung nie tak kuat laa. Line ber-joging. Haha lol!

Ijah ada jugakk call Zaza, , Kak Meera and ada lagii seorang tu. Ijah cuba call Kak Shikin tapii..

"This is the voicemail box for the number.. 014 Tekan2 tak dapat :P
So, agak frust pulak Ijah di situ. Uhuk2. Ada jugak seorang nie Ijah call. Dia sambut ! But then..

Dia busy !

Hampeh jugak ! Always Ijah silap timing bila nak text dia or call. Hurmm.. When will I get the right timing?

Ohya! haha, the tajuk talk and text pack. Apa bende tu?

Bagi pengguna Celcom cuba korang dail *128#  Sekarang dah takde whatchuwant kan? Tapi ada bende baru kat situ. Ada dua pilihan, surf pack and pack yang Ijah guna tu. Yang Ijah guna tu, require RM3. Dalam pek tu boleh guna 400 sms and 400 minute call. Lama kan? But, only for Celcom user. Haha. Kekurangannya, pek ney available dalam 12 jam SAHAJA. Okay, part tu yang Ijah kurang suka. Hoho.

Tapi tak pe lah. Ijah dah pun call orang2 yang Ijah nak contact sesangat. Walaupun bukan semua. Huhu..

?