This Month of Mac *busybusy*
Sunday, March 31, 2013 | 0 comments



Aloha suma! Ijah is back yo! But maybe for a while sejja nie. Like always Ijah still tak de progress nak dapt broadband baru.. TIDAKK!!!
Ijah sedih taw! sobsobsob. Agaknya bila laa nak dapat broadband baru nie.. sobsobsob..

Okay! Back into this entry! Sepanjang bulan ini, Ijah sangatlah busy! OMONA! Ijah lupa tarikh bila but, Ijah ada join pertandingan Tilawah Al-Quran dalam bulan mac nie sempena Majlis Tadarus Al-Quran. Ijah nie tak laa terer sangat nak bertarannum but orang cakap boleh2 laa.. Hahak! And Ijah tak dapat apa2 (means tak menang laa) Tapi Ijah tak laa juga kesah sangat...kan? hehew.

Next.. erm.. apa ye.. erm... erm.. Aha! Ohya, dalam bulan ini juga Ijah sibuk dengan latihan untuk pertandingan forum. Pertandingan tu berlansung pada 10 April. So my readers semua, wish me luck ok? Gehehe~

Moving on, baru aje kelmarin Ijah ada join Edible Architechture competition. Ijah and my friend, Fenaz, Patsy, Aenitan and Nadia. Unfortunately. kitaorang tak menang apa2. Ijah redha~ *smile* So sad jugak coz tak dapat nak share picture ngan korang ! HUHU !!! The bext thing Ijah nak gitaw korang yang Ijah ada jumpa ngan Lucy Heartfilia kelmarin!! KYAAA!! So cute ow Lucy Kelmarin! Ooops! Mesti korang tak tahu kan siapa Lucy Heartfilia nie. Ermm.. Lucy nia adalah salah satu watak yang ada kat dalam Anime Fairy Tail. kelmarin kat tempat Ijah bertanding Edible tu ada 5 orang pakai cosplay anime. Kelmarin ada Lucy Heartfilia (Fairy Tail), Misty (Pokemon), Uchiha Itachi (Naruto), ada seorang nie Ijah tak berapa familiar sangat but my friend cakap one of the character from anime One Piece and lastly another one yang pakai baju maiden. No idea jugak apa anime dia resemble.

And that's all I guess.. erm.. bulan Mac nie kan ada holiday kan? Cuti seminggu. Tapi Ijah tak rasa pun mood cuti nie!! Isnin ke Rabu ada kelas. Khamis ke Jumaat preparation for Edible Architechture. Sabtu, pertandingan. And today is Ahad. Tommorow is Isnin. Isnin= School start. ANDWAE!!! Huh~~

p/s: Sorry for korang yang follow Ijah and leave message kat cbox tu and Ijah tak de respon. Ijah tak dapat nak selalu online macam ini. tapi Ijah try the best nak layan ok? XOXO



?