Ragu-ragu ngan entry nie..
Saturday, December 15, 2012 | 0 comments



Is it okay if I write this arr? Hurmm..
Oh, Hi !! Ijah not so sure if nak cakap benda nie kat sini. Cause I'm afraid if someone read this and getting uneasy with it. Ehem. 
Its like this *Ijah start nak gitaw dah nie*
I MISS SOMEONE !

The someone is seseorang ! Ahaha ! Kidding. The person is a guy ! Takkan laa girl if Ijah hesitate macam ney. Dia nie bukan lah boyfriend Ijah or crush Ijah. Just someone that I USED to love. Ex? hurmm. Tak jugak. We have some kind of relationship but bukan couple !

Dia nie senior dari Ijah. Means dia lagi tua dari Ijah laa. Charming smile. Haha. Ijah ada hati ngan dia nie pun sebab senyuman dia tu. Haha. Kinda weird kan Ijah nie. Ijah suka ngan orang yang senyumannya menawan. Ceh !

But, the feeling that I have toward him, still ada even kami lain-lain school sudaa. Mula-mula Ijah suka ngan dia pun ramai yang disagree. Banyak orang bagi negative point pasal dia. Macam-macam Ijah dengar. Walaupun Ijah tak sure betul atau pun tidak orangnya macam tu Ijah tetap jugakk suka kat dia. Kawan-kawan Ijah gitaw itu ini and banyak nasihat yang dia tu bukan lelaki yang baik. But, I pretend that Ijah tak dengar semua tu cause the feeling that I have to him. Love?? Haha. Hard to explain. 

Masa tu, Ijah berniat yang kalau betul pun dia macam apa yang orang lain cakap tu, Ijah nak ubah dia jadi baik.  But then, I guess Ijah tak cukup tabah. Haha. LOL. Ijah kan emosional. Ikut perasaan sangat. And I ended it just like that.

Okay cukup ! tak nak cakap lebih-lebih. Kang ada pulakk yang tak puas hati ngan Ijah ney. Haha. Ijah cuma taip apa yang Ijah rasa buat masa sekarang ne. Malam-malam buta nie. Haha
?