Inai di jari
Sunday, December 09, 2012 | 0 comments


Haluu!

Cuti sekolah ada tinggal berapa hari lagii ek? Kurang dari sebulan jer kan? Huhu.. Bila bukak sekolah tahun depan, sah lah Ijah merupakan calon SPM bagi tahun 2013. Gerun pulak taw Ijah rasa. Ekceli bila  senior2 SPM tahun nie dah habis paper SPM, Ijah dah mula rasakan debaran. Walaupun ada sesetengah student cakap ada banyak masa lagii.

Banyak masa?? OMO, belumm tolak cuti apa semua. Nak cover subjek tahun lepas, study silibus baru. Naik tension Ijah ! Jerawat pun nak banyak timbul nie. Hahaks !

Cuti sekolah dah nak habis, Ijah pula sibuk2 nak inai jari Ijah. Time mula2 Ijah buat mening, yesterday, Ijah tak pikir pun efek pakai inai nie. Ijah pakai inai nie suka2 aje. Then bila makcik Ijah mention begini semalam.

Ijah, kau tu masih sekolah lagi. Sekolah nak mula dah. Kenapa kau inai lagii jari kau tu? Cikgu tak marah kaa?

Astaghfirullah ! Sekolah ! And my inai nie still red owh. Acane nie! Hope inai nie cepat laa pudar. tsk..tsk..tsk.. I don't want to get in trouble!! And why do I get this inai in the first place ??!


p/s: Searching on Mr.Google, Cara cepat menghilangkan warna inai. -_-


?