HIATUS !
Sunday, January 20, 2013 | 1 comments

 
Greetings semua !
 
So, ini cuma entry yang sangatlah pendek dan short *eh, bukan benda yang sama ke tu?*
Haha. Tak de lah . Ijah cuma nak inform yang Ijah hiatus buat masa sekarang nie. Bukan sebab apa, cuma kat rumah Ijah, tak de sumber2 yang membolehkan Ijah surf internet. Broadband belum beli lagi. Sedang dalam usaha nak beli. uhuhuk. Sekaarang nie pun Ijah update di perpustakaan. Hoho. So, I'm so soorry dengan siapa-siapa yang tinggalkan mesej kat chatbox yang tak terlayan tu. Bukan sebab Ijah malas nak layan. Ijah memang tak dapat nak layan . Ijah dah bagi tahu sebab right? So, fahamilah diri ini. Cewahh :)
 
Then bila Ijah dah ada Broadband, Insha Allah, Ijah akan kembali aktif ! Yihee !
 
Btw, Ijah nak ucapkan thanks kepada Izzah Ismail for the GA. Just got my bag recently *wink*
Wish nak join GA yang lain lagi tapi..nanti2 laa.. susah pulak kalo tak tahu update oleh tuam empunya GA.
 
p/s: Doakan Ijah cepat2 dapat beli brodband baru *smile*
 
?