Saya cuma nak lindungi awak
Sunday, December 16, 2012 | 2 comments

"Seorang kawan yang baik sudah tentu akan melindungi kawannya"

Right? Betul kan? 

Kalau lah kawan korang ada apa2 masalah semestinya korang akan sentiasa support kawan awak. Comfort your friends. Be a shoulder to cry. Tapi apa yang korang rasa when all yang korang buat, nasihatkan dia, protect dia, dia buat macam apa entah. Its  USELESS okay?
Ijah tak paksa jugak one of my friend ne terima apa yang Ijah nasihatkan. Maybe dia 'lagii tahu' , 'berpengalaman' dari Ijah. Tapi .. entahlah. Ijah pun dah tak tahu dah nak explain macam mana kat sini. I;m speechless already.
How sakit hati Ijah sekarang. Ijah akan still doakan yang terbaik untuk dia. But, from now on, Ijah cuba tak kontek dia. Tak texting, Chatting. Ijah cuba elakkan dulu. Ijah nak tenangkan hati ini. Dia pun dah besar panjang. And dia pun tahu apa yang terbaik untuk diri dia. Buruk, kesan and everything lah . 
Maybe entry nie tak berapa nak clear sangat apa yang Ijah cuba nak sampaikan. But, if ada yang faham please give me some thought or solution. :-(
Once again Ijah nak cakap kat dia if she sees this
"Saya cuma nak lindungi awak and I really miss 'you'
?