Giveway Oh my birthday ! by Fatin Nazurah
Sunday, December 02, 2012 | 5 comments

Hi korangg !! Hari nie, Ijah join satu giveaway nie. Jarang-jarang taw Ijah join giveaway nie. Haha. Anyway, jumm usha banner kat bawah nie ! 


Tekan banner yang pinky kat atas ne untuk join !

Seriously , Ijah pening2 nak follow the rule. Dah lama sangat Ijah tak join giveaway nie. The last one was on July. Dah lupa acane nak letak banner and link sekali. Ahaks ! 

Ijah tag korang dua nie yerk ! *wink*

Hadiah yang diberikan sangat lah OHSEMM ! Antaranya ialah 

1. Rantai Silver by Jaja Sutera
2.T-shirt muslimah by MoonMay Fabulous Close
3. Angry Bird Keychain by Greenpanda
4.Doodle and topup Maxis
5. Simple long cardigan pink, yellow and blue by FANATIQUE
6.Shawl by Dieya Collection
7.Brooch by  Hotz Mumma- My Blog - mY STORY- My Life 
8.Give box chocolate by Ri Do Ma
9. Header Awesome by Zurah


Ohsemm kan ? Korang tunggu apa lagi . Jumm ramai2 join Giveaway nie ok? And doakan Ijah dimurahkan rezeki . Amiin.

Special Entry for Dieya Collection

Ohya. kat senarai hadiah di atas tu ada sponsor by Dieya Collection right?
 Kalo korang nak tahu kan , stuff by Dieya collection kan sumanya lawa2 and best2 taw. Kawaii lagii tu ! Ijah suka sangat tengok bag2 yang ada.  Nak example? Tengok picture2 kat bawah nie 





Bukan beg and baju untuk girls jer taw. Boys pun ada..








Like I said awal2 tdii. Sumanya ohsemm kan? Yang Ijah tunjukkan nie baru sikit jer. If korang nak tengok banyak lagi boleh laa ke Page FB nie atau ke site nie. Alright?

For this giveaway, doakan yang terbaikk untuk Ijah yerr ! 
Annyeong !

Labels:

?