Memang gila !
Wednesday, July 11, 2012 | 1 comments



Haluu redaers ! Wah malam-malam nie rajin la pula Ijah post entry. Hoho ! Padahal besok ada paper lagi nak amik. Exam tadi? Kira mantap la juga. 

Bm, ringkasan. Math..Math..Math.. Ogif..Ogif.. Itu confirm la hilang markah kat situ. Geez =="
Boleh boleh Ijah lupa macam mana nak buat graf ogif tu. Argh ! Okay, cukup. yang lepas tu lepas lerr.. Tak usah nak bahas. Nanti lain pula jadi nya besok. Then, sejarah sangat best menjawab ! LikeLikeLike ! Macam fesbuk laa pulak ! Lastly Kimia. Err.. Ijah rasakan kalau korang ada kat situ boleh nampak berasap kepala Ijah pikir jawab Kimia tu. Nak cakap susah sangat tak laa juga. Cuma nak berpikir jalan kira tu. Huhai ~

Move on to next story, the one yang Ijah ada hati tu dah tahu yang Ijah suka dia. Baru je plan nak rahsiakan sampai hjung tahun. Dah ketahuan tadi. Adei ~ Nevermind laa. Ijah pun dapat tahu yang dia suka someone else. Ijah tahu benda tu  dulu sebelum dia tahu Ijah suka dia. So, Ijah tak la juga mengharap sangat and kecewa sangat. Macam Ijah pernah gitaw korang, kumbang bukan seekor kan?

So kita orang kawan je la macam biasa. Ijah suruh dia abaikan jer apa yang Ijah gitaw kat dia tu. Alah,yang pasal Ijah suka kat dia tu. Luckily ada juga kawan Ijah yang mengingkatkan Ijah. Dia tahu juga perasaan Ijah terhadap si dia yang Ijah suka tu. Dia banyak comfy Ijah. Tengs kawan. :)

I guess tu jer laa dulu. Esok exam Fizik and Add math lae . Wish me luck Okay sayangg *wink !*





?