Seminggu lagi..
Sunday, October 28, 2012 | 0 comments

 
Hola korang ! Wah.. Teramatlah lama Ijah tak update entry di bloggie nie. Haha. Bukan apa, well prob biasa . Internet di library slow giler. hari nie, Alhamdulillah laju.. Ngee¬
 
Sebelum masuk dalam tajuk entri Ijah kali nie, Ijah nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat seluruh warga Islam tidak kira di mana ada berada, di dapur kaa, di ruang tamu, di pejabat kaa, di mana-mana sejja laa. Haha.
 
Korang nak tahu.. Seminggu lagi nak cuti sekolah.. YIPEEE!! Tak tergambar rasa bahagia yang Ijah rasakan.. Wahh.. bila dah tiba musim cuti, menandakan waktu untuk Ijah pulang kampung ! Pulang kampung dapat jumpa dengan kazen tersayang Ijah ! * senyum lebar-lebar*
 
Tapi kan, dalam waktu yang sama, Ijah rasa nerves jugakk, next year dah nak SPM. OMO! :(  Takpe2, Ijah you can do it ! Chayo2 ! :)
?