Merdeka 55
Saturday, September 01, 2012 | 0 comments


Hi korang !
Its been a while kan Ijah tak update entry. Still my bb belom hidup. so, dapat update ney pun Ijah kat lebri. Seminggu sekali jer. Hoho.

Storii today.. hurmm... nak cerita apa yek? Ijah sebenarnya banyak sangat nak cerita tapi entahlah. Haha.. This time tak nak cerita bout love2 laa.. Nak cerita pasal MERDEKA !

Waa.. negara kita dah 55 tahun merdeka. lama tuu.. korang banggan tak jadi anak Malaysia? Of course laa bangga kan? Even a kpopper macam Ijah ne, mesti laa bangga lahir sebagai anak Malaysia. Kat sini takde gempa2 bumi semua tu. Aman damai .. Tak gitu? hehe..

So, kelmarin Ijah ngan my adik tersayang pergi tengok perarakan kat KK. Bez giler. Dapat tengok banyak kontijen berbaris. Vehicles. and many more. Orang pun ramai gak yang datang. Bagi sokongan yang menggalakkan. Glad to see that 

Dalam pada tu juga, Ijah banggan ada wakil kontijen dari sekolah Ijah. Wee. Semat giler kawad kaki diorang ~ Gud job !

Tyme malam tu pulak ada jugak diorang ne kuar TV3. Waa.. even sekejap. :) 

But anyway. tak banyak nak cerita pasal yesterday and picture pun tak banyak coz.. kamera abis bateri.. So sad. :(

So, bye2 *smile*


?