Kem Kemanisan Iman
Saturday, September 29, 2012 | 0 comments

Hi korang ! Apa khabar? Hopefully sihat wal afiat. Jangan macam Ijah nie. Diserang penyakit demam . Oh NO ! Kepala ni dah pening-pening. Macam biasa Ijah update entry nie kat library. Ijah belum ada Broadband baru lagi. *Sobsobsob* But, InsyAllah daddy Ijah usahakan .  Entry Ijah kat sini pun dah lapuk. Ijah pula susah nak dapat peluang update entry kat library. Bukannya library kat sebelah rumah. Nak kena naik bas lagi taw. So, faham-faham la yer. By the way, Ijah nak say sorry kat kawan2x Ijah yang mengikuti entry2x Ijah kat sini  sbb nak tahu perkembangan Ijah. Ijah dah jarang dapat update semua benda tiap hari. Belum ada sumber internet kat rumah tu. Ngee ~

Entry kali nie, Ijah nak share pengalaman Ijah ikut kem minggu lepas. Kem Kemanisan Iman yang bertempat di Smk Putatan selama 3 hari 2 malam. Kem nie berlansung minggu lepas. Wakil2 sekolah

The Boys 

Hanapia , Ilham , Herman , Syafiq , Fauzan , Anwar 


The Girls

 Ijah *hihi* , Ana , Aenitan , Fajilah ,Shafeenaz , Anniera , Hasmina , Syarifah 

So kitaorang semua ada 14 orang. Let the picture tell the story kay? *senyum lebar2 *


On the way lorh..


yeay~ dah sampai !

sesi pendaftaran


ek.. sempat lagi :p


kita orang laa yang paling lewat -,- 

tea time !

solat asar dulu ..



maghrib tyme !


wif Ana :))

The next day ~ Good morning ! 





sebelum senaman





Its tyme for LDK


Ijah dengan kawan2 baru from SMK Limbanak


wif Fatin from SMK LImbanak. Kita satu grup.

Grup kitaorang pnya ! 

Para muslimin

Grup Ijah membentang. Ijah yang berbaju Maroon . Hoho
Fasilitator grup Ijah. Ustazah Jihan

Malam kedua ! Ayunya kita berdua :P

LDK maree ~
Jaga2 jatuh ye cik abang ~!
perlahan2 susun strategi tu. jangan sampai jatuh :D

The winner yau !

Siap ada lampu lagi..

The SMK Bahang's muslimah

All the muslimin (I guess)

Time kat situ, Ijah satu grup ngan Ana. Kita dalam grup 9 a.k.a nama kumpulan Sumayyah
 Ahli kumpulan Ijah..
 Ijah *of course la. Haha* , Ana (satu sekolah Ijah ) , Fatin Farhana (SMK Limbanak) , Zainab (SMK Tansau) , Rafeah ( SMK Putatan ) , Sharifah Nor Suhailah ( SM St.Michael ) , Kak Emelya ( SMK Datuk Peter Mojuntin ) 

Dalam kem nie, ada satu lagi aktiviti yang Ijah tak dapat nak snap2 picture coz kamera tinggal kat dorm. That is Debat. Dalam aktiviti nie, grup Ijah gabung dengan grup lelaki iaitu dari grup 2. 


Ijah nak storii juga nie, Ijah adalah juga tertarik dalam erti kata lain minat kat sumone tu. Kerap kali juga la Ijah curi2 tengok dia XD *haha. Kedapatan :P * Hensem laa jugak. Kawan2 Ijah pun agree dengan Ijah. Dah tak nak ulas lebih lanjut. Haha. Cukup sampai di sini je yerr..

Ijah rasa setakat ini saja lah. Next time Ijah cari masa lagi nak update2 story yerr.. Oh ya, 1 Oktober nie Ijah dah nak exam akhir tahun, doakan Ijah yerk? Ijah InsyAllah akan doakan korang kembali.
Ijah berangkat pergi dulu. Bye2 korang ! Love ya ! Assalamualaikum .

P/S : Sumber gambar dari Allen Merah Jambu and Ijah sendiri

















?
On the way lorh..


yeay~ dah sampai !

sesi pendaftaran


ek.. sempat lagi :p


kita orang laa yang paling lewat -,- 

tea time !

solat asar dulu ..



maghrib tyme !


wif Ana :))

The next day ~ Good morning ! 





sebelum senaman





Its tyme for LDK


Ijah dengan kawan2 baru from SMK Limbanak


wif Fatin from SMK LImbanak. Kita satu grup.

Grup kitaorang pnya ! 

Para muslimin

Grup Ijah membentang. Ijah yang berbaju Maroon . Hoho
Fasilitator grup Ijah. Ustazah Jihan

Malam kedua ! Ayunya kita berdua :P

LDK maree ~
Jaga2 jatuh ye cik abang ~!
perlahan2 susun strategi tu. jangan sampai jatuh :D

The winner yau !

Siap ada lampu lagi..

The SMK Bahang's muslimah

All the muslimin (I guess)

Time kat situ, Ijah satu grup ngan Ana. Kita dalam grup 9 a.k.a nama kumpulan Sumayyah
 Ahli kumpulan Ijah..
 Ijah *of course la. Haha* , Ana (satu sekolah Ijah ) , Fatin Farhana (SMK Limbanak) , Zainab (SMK Tansau) , Rafeah ( SMK Putatan ) , Sharifah Nor Suhailah ( SM St.Michael ) , Kak Emelya ( SMK Datuk Peter Mojuntin ) 

Dalam kem nie, ada satu lagi aktiviti yang Ijah tak dapat nak snap2 picture coz kamera tinggal kat dorm. That is Debat. Dalam aktiviti nie, grup Ijah gabung dengan grup lelaki iaitu dari grup 2. 


Ijah nak storii juga nie, Ijah adalah juga tertarik dalam erti kata lain minat kat sumone tu. Kerap kali juga la Ijah curi2 tengok dia XD *haha. Kedapatan :P * Hensem laa jugak. Kawan2 Ijah pun agree dengan Ijah. Dah tak nak ulas lebih lanjut. Haha. Cukup sampai di sini je yerr..

Ijah rasa setakat ini saja lah. Next time Ijah cari masa lagi nak update2 story yerr.. Oh ya, 1 Oktober nie Ijah dah nak exam akhir tahun, doakan Ijah yerk? Ijah InsyAllah akan doakan korang kembali.
Ijah berangkat pergi dulu. Bye2 korang ! Love ya ! Assalamualaikum .

P/S : Sumber gambar dari Allen Merah Jambu and Ijah sendiri


















Older
Newer