Mukasurat baru
Saturday, July 14, 2012 | 0 comments




Halu sweethearts ! Korang sihat? Tak? Kesian.. makan ubat yer.

Dalam masa beberapa hari ni banyak perkara berlaku dalam sekelip mata. Perkara yang buat Ijah gembira, sedih, kecewa dan macam-macam lagi.

Ijah tak nak la cerita kat korang pasal benda yang buat Ijah sedih dan kecewa sebab Ijah dah promise kat diri Ijah, Ijah dah tak nak ungkit benda tu. Kisah yang buat Ijah menangis entah berapa lama. Dan benda yang buat Ijah tak dapat nak fokus untuk exam Ijah. Ijah tahu tindakan Ijah salah pasal mixing up personal thing with studies but I just can't help it. Ijah pun dah tak tahu nak buat apa. I just need someone to be here with me. My friends of course. Family? Ijah tak boleh nak libatkan family when it comes to someone that I have loved before. Anyway, Ijah dah putuskan nak mulakan hidup baru kat sekolah baru nie. The same me but different stories. Maybe I shouldn't bring the old stories. Yup, thats right. Jom buka muka surat baru.

Okay, new school of course new friends. *smile* . Rasa sekejap jer rasanya masa berlalu. Ijah dah dua minggu sekolah kat situ. Dan dalam masa dua minggu tu ada la ramai kawan Ijah kenal. Ijah dah mula kenal ngan Aenitan, Ana, Aqib, Joanna, Hayati, Yvonne, Serra, Gabriel, Habib, Isaiah, Elton the class monitor, Syarifah, Fayrell, and banyak lagi. Cuma tak berapa rapat lagi la. Maybe someday. Dalam kelas Ijah memang best sangat. Happening. 

So, new life. new story. New friends. Tapi Ijah takkan lupa kawan lama. Kawan-kawan Ijah tetap kawan Ijah sampai bila-bila. Right? Okay la. I think thats all for now. Its such a short entry right? Haha. So, bye bye ! *wink!*


?