'Nasi campur'
Saturday, August 11, 2012 | 0 comments


Hi  korang ! Lama nyer Ijah tak update bloggie ney. huhu. Broadband Ijah expired.. belum sambung lagi. huhu.. Sekarang ne pun Ijah online dari library. ngee ~

Okay, entry kali ney. Nasi campur? Tak de kaitan ngan makanan ok.. Ijah nak buat entry yang ada banyak storiii. Banyak sangat ! So entry ini berkemungkinan panjang meleret. Hope korang sudi baca. Kalau tak Ijah tak paksa. Masing-masing punya pc and lappy. kan3?

#1. Updating tentang sekolah baru

okay. so new school. Great school. Ijah ada ramai kawan2. Yang Ijah paling rapat Aenitan dan Ana. Duduk sebaris ngan meja ijah. Diorang ney baik, gila2, happy go-lucky. Ijah suka sangat kawan ngan diorang. Kat kelas Ijah kurang2 sikit sudah malu2.. Hahaha. malu2 kucing gitu.. >.<

#2. New crush

About this one. I can't tell you his name. But Ijah suka dia. Sangat suka. Bila aje tengok dea or dekat ngan dea jantung Ijag dupdapdupdap laju gilerr.. Macam nak kuar dari landasan aje.. Haha ..gurau. Ijah suka tengok dia senyum. :) Make me smile also. Wakaka. But he like someone else. What to do. Just suka dia jk laa. Harapan nak dibalas perasaan tu tak de laa sangat. I know I tak secantik si dia. Tak de tandingan lansung. 

#3 Jalan-jalan dengan bestfriend sekolah lama !

Last saturday. Ijah jalan ngan Aniq ! Ngee~ Ditemani adik Ijah yang lelaki. Hehe.. kitaorang jalan gitu2 je. Dia belanja pi kbpx jerr.. Hehehe.. Great cause dapat spent time ngan dia. Len kali kita jalan lagi ok? :)

#4 Majlis berbuka puasa di sekolah

Happen yesterday evening. Memori yang sweet di sekolah baru. Ijah dapat juga berbuka ngan Ana and Aenitan. Ijah sayang diorang ! Ngee ~ Unforgetful day ever !!

So I guess i2 jk la. Ringkasan jer tu taw. Haha. Cause Ijah got to go. Nak pulang rumah dah.
By the way, tak terlambat kan untuk ucapkan selamat bulan Ramadhan  and tak lama lagi nak raya. Ijah belum beli baju raya lagi. Wakaka !

Anyway Lurp u all ! <3 <3

?