Kenapa masih dia????
Friday, August 24, 2012 | 2 comments


Hi suma ~
So Ijah nak share nie. Di hari Jumaat yang mulia nie. bukanlah nak mengumpat or whatever tapi nak share  and luah apa yang Ijah rasa. 

Ijah suddenly nangis today. Ijah dah promise kat diri Ijah yang Ijah takkan nangis lagi pasal lelaki tu. But why on earth Ijah nangis lae pasal dia. semua memori Ijah ngan dia reminisce all over. And I can't satnd it anymore !

I tried to be cool . But it trun out my heart feel more and more hurt. Kenapa laa kau juga yang sangat sukar dilupakan. Kenapa. Padahal kau juga yang paling menyakitkan. Really ! Damn ! *why on earth Ijah mencarut nie tetiba*.

Semua yang dia cakap dengan Ijah itulah juga dia cakap ngan 'bini' dia tu. All! Mesti dia ada juga kan propose perempuan tu?? What the.. I feel so suck! >.<



Okay.. relaks..Ijah relaks.. He's not the best for you. And both of you are really NOT MEANT TO BE. 

Mesej for you boy

I know kau tidak ada perasaan lansung sama saya. And I know kau lebih sayangkan dia. Tengs for all the 'Pengorbanan' kau ( kunun laa) sama saya. Saya tidak ada berkorban apa-apa kan untuk kau? Sebab kau bukan SUAMI saya lagi. Buat apa mahu berkorban untuk kau kan? Lainlah macam dia kan? Yang sanggup berkorban untuk kau. Mahu layan rasa K.K.S kau tu. Sudah cukup kasih sayang kau dapat? Tidak kurang sudah kan? Baguslah tu. Semoga bahagia. Saya dengar kamu dua mahu kena kasih tunang. Baguslah tu. Gerenti sudah kan? Good laa. 
And for you girl

Hari tu kau minta maaf sama aku kan? Memang time tu aku kasih maaf laa. Tidak tahu kenapa aku kasih maaf kau walaupun aku masih sakit hati sama kau. But sekarang aku rasa aku TIDAK BOLEH maafkan kau. Entah bila laa aku dapat sejujurnya IKHLAS kasih maaf kau. Tidak apa lah. kau dapat sudah kan lelaki yang kau mula-mula suka.  Semoga berbahagia. And gud luck jak laa PMR kau. 
Ijah rasa Ijah ada pernah buat entry macam nie. But still Ijah buat juga balik. Gee~
?