Aku ..?
Tuesday, July 10, 2012 | 0 comments





Haluu ! Nak share storii ney.

Want to know? *tak nak la aku nak dengar*
Tak nak hah korang boleh klik cepat2 button kat atas tu. Alah yang ada tanda X tu.. Grr ~!
 Okay back to my story.

Besok Ijah EXAM ! Woah ~ Baru start sekolah dua minggu Ijah dah nak amik exam esok !
These are the jadual



Rabu -- BM , Mathematics , Sejarah , Kimia
Khamis -- BI , Add Mathematics , Fizik
Jumaat -- Biologi , PSK

So, wish me luck okay? 

The second one is .. I've fallen for someone !
Oh no ! Ijah taw mesti korang akan cakap senang nya dia jatuh hati.  
Ijah dah cuba yakinkan diri Ijah yang he's just a friend. Tapi kan from the first time Ijah nampak dia sampai la sekarang I can't help but smile . Tiap kali Ijah nampak dia Ijah rasa ada getaran dalam hati.. Cehh.. jiwang laa pula ayat tu. Huahuahua.. 

Ijah tak nak dia tahu yang Ijah suka dia. Ijah malu. Tapi kalau dia confess kat Ijah yang dia pun suka kat Ijah mungkin Ijah akan gitaw perkara yang selama nie Ijah pendam. *itu pun kalau dia perasan kewujudan Ijah kat situ and kalau dia suka kat Ijah*
Memang tak da harapan pun nak harapkan dia ada perasaan kat Ijah. Dia tu hensem ramai peminat. Ijah nie apa la sangat. Still baru kat situ lagi kan? Haha. Ada ramai lagi yang better dari Ijah. 
So Ijah just boleh keep quite jer..

Malam ney Ijah da chat ngan dia. Wish dy gud luck coz exam besok. Then suddenly dia tanya siapa 'Dea' yang Ijah maksudkan di post Fb yang Ijah buat. OMO ! Ijah tiba-tiba jadi kelu. Tak tahu macam mana  nak cakap. So Ijah cakap je laa. Ada la tu, Tak payah laa taw. Huhu ~ Sorry I can't tell you now. Then syukur dia maw offline sudah. Walaupun sedih sikit coz dia nak offline tapi selamat laa juga secret yang Ijah simpan dari dia. Haha. 

Ok laa..that's all dulu yang Ijah boleh share. Ijah nak belajar lagi untuk besok ! Ngee ~ So ta-ta ~!

Hey you ! I like you *blush*





?