Cubaan berenang
Saturday, August 13, 2016 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t

안녕하세요

Heyo ~~

Yesterday Ijah tidur rumah kawan yang tinggal luar (Ijah right now study and alhamdulillah dapat tinggal dalam kolej, so yeah). Its weekend, and kawan Ijah ajak tidur rumah dia with my other friends, hey we're like trio, cam powerpuff girls ㅋㅋㅋㅋ

Kterog saja tidur situ, spending times together after 2 weeks of tests, assignments and so on, Btw, kat kawasan rumah dia tu, ada swimming pool. One of the reason kteorg tidur situ was nak pegi swimming2x kat swimming pool tu. Both of them know how to swim and me, nah, Ijah LANSUNG tak tahu berenang. Thus, mereka ini pun ajar laa Ijah berenang.

This lead to failure, sebab Ijah still tak pandai berenang. Semalam just paddle2x kaki. Hahaha They said, "Tak pe, bukannya dalam sehari boleh pandai kan. Hari lain ada lagi" Gawd, thanks for the encouragement. Ijah ada trust issue with myself, ㅋㅋㅋㅋ Semalam banyak kali diorang kata let my body just flow, ringan kan badan and so on, in the end I kept sinking like a stone /sobs/ 

There's an achievement jugak semalam. Ijah berjaya dengan sukarelanya menyelam full body dlm air. ㅎㅎㅎㅎㅎㅎ This might sound funny and cam remeh, but for me its an achievement. Ijah pernah je masuk dalam air like full body, tu pun I'm drowning. Ijah main gelongsor (?) Idk what it really call, time kat Kota Tinggi. 4 person in a 'donut' tube go down the gelongsor then sampai kat hujung the tube flip and Ijah tenggelam. Gawd, that memories still fresh in my head.

So yeah, I want to try again next time. And sampai sini je? Baiii

p/s: Sorry, idk how to end this entry /sobs/
?