Summary sem 4 15/16
Sunday, April 17, 2016 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hi ~
 안녕하세요
Bonjour~~

Eh? hahaha dh tmbh satu bahasa in my opening greetings. Bonjour monsieur madame ~
hehehehe, Recently, I watched a program called "The Abnormal Summit". Program nie pasal 11/12 guy from around the globe gather macam mesyuarat UN tapi nie diorang discuss about youth problem(the youth send in their problem ) and they discussed them. In the first part of the show, they will talk about each other country which I find it really interesting. Plus, I can learn other language while watching. ㅋㅋㅋㅋㅋ btw, all of the guy in the show can speak korean FLUENTLY although ada a few yg tak fluent lgi.




Belgium oppa <3 hihihi

eh? dah terpesong pulak entry nie. Ekceli Ijah nak cerita yg

I SURVIVE IN SEM 4

Bila reminisce balik apa yg Ijah buat on sem 4, Subhanallah. ke'busy'an sem nie melampau2. This sem laa Ijah selalu sangat tidur lambat or maybe tak tidur lansung. Pack gilos schedule. Dengan nak kejar due assignment, nak prepare for test and so on. Alhamdulillah, I did it! I almost die but heyyy I'm still breathing XD

Ijah baru jak habis paper which is semalam. This sem punya final rasa macam asdfghjkl. I do survive in sem 4 by mean Ijah tak gila lagi menghadap assignment and kesibukan tu HOWEVER I'm not sure if I can survive and pass this sem final. Nak nangis laa bila ingat balik ada 2 3 paper yg macam adjashjkahsjhasfjhwejkrhwejkh /cries in the corner/ Hopefully, HOPEFULLY everything gonna be alright. Amiin.

Besides than that, sem 4 nie sangat menguji hati dan akal. hahahah macam kelakar pulak cakap macam tu. Sem 4 nie laa sem untuk mengubat hati duka lara cehhhhh Takde laa duka lara sangat. Just I'm going thru phase to cure the pain(?) hahahha macam teruk sangat kan. Biasa, in whatever relationship pasti ada perpisahan. If it ended wrongly/badly, the aftermath pepandai laa tanggung ye dok. Ikendudis! hihihi. Cuti sem nie buang segala2nya !


I guess that's all? Baiiiiii~~~
?
Belgium oppa <3 hihihi

eh? dah terpesong pulak entry nie. Ekceli Ijah nak cerita yg

I SURVIVE IN SEM 4

Bila reminisce balik apa yg Ijah buat on sem 4, Subhanallah. ke'busy'an sem nie melampau2. This sem laa Ijah selalu sangat tidur lambat or maybe tak tidur lansung. Pack gilos schedule. Dengan nak kejar due assignment, nak prepare for test and so on. Alhamdulillah, I did it! I almost die but heyyy I'm still breathing XD

Ijah baru jak habis paper which is semalam. This sem punya final rasa macam asdfghjkl. I do survive in sem 4 by mean Ijah tak gila lagi menghadap assignment and kesibukan tu HOWEVER I'm not sure if I can survive and pass this sem final. Nak nangis laa bila ingat balik ada 2 3 paper yg macam adjashjkahsjhasfjhwejkrhwejkh /cries in the corner/ Hopefully, HOPEFULLY everything gonna be alright. Amiin.

Besides than that, sem 4 nie sangat menguji hati dan akal. hahahah macam kelakar pulak cakap macam tu. Sem 4 nie laa sem untuk mengubat hati duka lara cehhhhh Takde laa duka lara sangat. Just I'm going thru phase to cure the pain(?) hahahha macam teruk sangat kan. Biasa, in whatever relationship pasti ada perpisahan. If it ended wrongly/badly, the aftermath pepandai laa tanggung ye dok. Ikendudis! hihihi. Cuti sem nie buang segala2nya !


I guess that's all? Baiiiiii~~~

Older
Newer