I'm coming home peeps !
Wednesday, June 29, 2016 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t

안녕하세요

Heyo ~~

Oyeah ~~ In few hours (time type entry nie) I'll be coming home ~~ Cuti raya laa katakan~
Tashabarnyeeee~~

btw, the main reason Ijah update entry nie nak cer2 laa abt things I've done before cuti nie. OMG, Idk why this sem, Ijah banyak sangat jalan. Matilaa nakkk
Like every day Ijah will hangout kat luar. Lebih2 lagi a week or two before cuti nie, Ijah sangat often keluar petang for berbuka kat luar then jalan sampai ke malam. If I'm not mistaken, its been 3 days straight Ijah sampai koleh kol 10PM++ so crazy kan /insert emoji/

Nak share laa jugak, on recent Monday(27 June) Ijah and the classmate keluar pegi buka puasa sesama. IT WAS SO FUN ! Lepas nie bila lagi kan nak lepak sesama huhu. Kelas pun dah len2 kan. hmmmm Nak jumpa borak2 sembang2 kopi o pun after this I think will be SANGAT JARANG.

Lagi-lagi laa naik cuti raya nie, Ya ALLAH nak urus fyp nya, ent nya. huhuhu /nangis jap/ /lap hingus jap/ gurau2 hihihi Semoga diberi ketabahan laa ye. And hopefully everything dipermudahkan, Insya Allah Amiin ~~

And also on last Saturday, I went to Mood Republik, time pegi tu nampak Tomok weyy XD XD Nak tangkap gambar tapi malu laa pulak. On the day, dah siap eye contact (I guess, ke perasan lebih je ha.ha.ha) ngan dia. hahaha. Pastu berselisih ngan Afdlin Shauki. Time before selisih tu Ijah perhati je him, proses dalam otak macam kenal sampailah someone mention his name baru ingat time tu dia dah kat belakang dah huhuhu

Also just semalam(28 June) Ijah gi keluar makan lagi this time with member2 Sabah. Dah makan tu pegi laa karok(This is the tujuan utama) And guess what, Karok for 4 hours. That was the longest time I've spent in karaoke. Lepas dari karok, pergh suara hilang bhai, kepala pun pening2. hahaha.. but it was really fun !

Moving on, now is 4.31 AM here. Should get dress up now, Nak gi sahur dulu ~ Baii ~~ Anneyong ~~

p/s: This entry is so short. hahaha. mianhae~~~
?