RESULT! RESULT!
Thursday, May 12, 2016 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
안녕하세요
Yo~
Bonjour~

Ijah start dengan cerita sedih dulu. On 8th May, result for MUET keluar. Ijah ambil MUET back in March. On that day, Ijah serius terlupa yg result MUET keluar sampai laa ada group whatsapp tanya psal result MUET. Apa lagi Ijah gelabah gila. Baru nak search macam mana nak check result. Hihihi

Dah check. Jeng jeng jeng. I only got band 3 ∪ˍ∪∪ˍ∪
Betapa sedihnya luluhnya hati Ijah on that day. Hilang terus mood. We're required at least band 4 untuk graduate for degree. Thats mean Ijah kena re-take MUET tu. Huhuhu

Okay now beralih cerita, 12 may which is today, the day yg menentukan Ijah survive ke tak in sem 4. Alhamdulillah I survived !!
(*´∀`*)(*´∀`*)

HOWEVER, pointer sangatlah jatuh. Nak nangis /sobs/ GPA mcm jatuh dri outer space pergi kerak bumi. And now I'm worried how to naikkan lagi pointer nie. I've got 2 sem left which is next sem and my sem 6 for my internship. Sedih bila terkenangkan pointer for this sem tapi bila fikir balik syukur laa jugak sebab lulus semua subjek even ada 2 subjek atas pagar je. Huhuhu

Next sem kena struggle betul2. Last fight before LI. Doakan Ijah 。^‿^。

That's all? 안녕 ~~~

?