Final | Counting days
Saturday, October 10, 2015 | 0 comments

Assalamulaikum w.b.t
Hello
안녕 ~

Hey hoo peeps. /wave/
So.. its been 1234567 days I guess. Lama gila tak update entry. There are 2 reason kenapa tak selalu update
1. Bila ada feeling nak update there's no internet
2. Vice versa

Idk whether ada org kesah or tak. hahahaha. But do I care? Bukannya ada yang baca right?

This entry, Ijah tengah menaip di pepagi buta and I'm supposed to be sitting on the desk right now, studying but guess what, Ijah tengah update blog nie duduk dekat pintu sebab nak dapat line wifi kolej. Hahaha. terok kn?

Anyway, sekarang nie, Ijah in final mode. Well, not really in the mode, sekarang tengah final and I've got paper on this Sunday.Ah well, Johor Ahad adalah hari bekerja, Even esok cuti for Johor, my friends ada gak yang ada paper esok. Fighting yaw!

Idk, but this sem punya final I don't feel like, in the mood? Takde semangat nak study and struggle like I used to 2 sem lepas. Gawd, something is wrong with me. Need to cari the 'self' that I had before. I'm afraid things aren't going like it supposed to be. Tak nak repeat /cries/

Next, time2 final nie pula rasa homesick. Well tak lah homesick sangat cuma rasa ketidak sabaran nak balaik (ada kaa jugak word 'ketidak sabaran' tu? Pardon my language) Counting days, ada 10 hari lagi. Kyaaa ~~~ Can't wait. My housemate 15 hb nie dah last paper and she's going back to Sabah earlier. On 15th. Jelly much okay. Nvm, I would be coming home too right?

And at the same time tgh counting days nak balik somehow Idk rasa berat hati? Hahahah silly me. I would miss that person. If you reading this, please know that I would be mising you. (gawd, why am I like this. blush kejap. hahahhahahah)

Extras:

Ijah tadi pegi KFC. Craving nak makan KFC for a week. Hahaha. My craving nie mengalahkan orang yang mengidam pregnant. Petang tadi tunggu la bas. Me and my friend been waiting for like an hour and 20 mins. Dah tu bas ada BUT dia boleh pulak tak tunggu and gerak macam tu je. Ijah tersangat laa marah, kecewa and I even cried tadi. (Okay yg tu agak kebudak-budakkan sikit) But yelah, I was hoping to makan kfc and dah laa tunggu bas lama boleh pula blah mcm tu je. Betapa kecewanya diri ini. Nasib baiklah, Alhamdulillah, rezeki, ada kawan bawak kereta ambil kitaorg kat U nie and bawak keluar. Seriously, you're my saviour today ~~ Love you to the max ! And yes ! I got to eat KFC. hahahaha

Sampai sini je? Byee ~~

?