Malas nak melayan korang !
Wednesday, December 05, 2012 | 1 comments


Haluu semua !
Nampak tak tajuk entry kat atas tu? Nampak macam marah kan?
Tak laa. Ijah tak marah pun. Ijah cuma geram + Annoy. Pasal apa?

Manusia2 yang add Ijah di Facebook. More spesifik. Guys. Ijah tak kisah bila ada orang yang Ijah tak kenal add then open chat. Maybe dia kenal Ijah melalui kawan dia punya kawan merangkap kawan Ijah jugakk. Pening? Ijah pun tak tahu acane nak jelaskan lagii. haha. Slow2 paham laa yer.. XD

Okay, kembali kepada apa yang Ijah nak cakap tu. Ada satu mamat ne open chat nak berkenalan laa. Ijah pun tak kisah. Ijah suka nak kenal2 dengan orang nie. Tapi mamat nie mula laa pulak minta2 number. Ijah dah bengang laa dengan mamat2 yang sebelum2 nie open chat minta number. AKU KENAL KAU KE? *Opps! Agak kasar pulak* But, DO I CARE?? Kalau Ijah kenal, Ijah bagi laa. Ini tidak, baru je kenal dah mula nak minta number. Belum kenal betul2 lagii. Ijah malas laa cam nie.

Okay ini lagii satu.. soalan nie memang soalan wajib bagi lelaki ke bila open chat ngan perempuan

"Boyfriend tak marah ke saya chat ngan awak nie?"

Boyfriend??? Kalau Ijah ada boyfriend pun, fikir logik laa kan. Buat apa pulak nak marah kalau nak berkenalan. Unless laa kalau ada niat lain. Itu lain cerita laa. Apa semua nie??  Grr.. 

In a nutshell.. Ijah Malas nak layan korang !!

?