EXO Comeback !! | First teaser
Tuesday, April 01, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
안녕하세요~~

So, dah nampak kan title XD EXO nak buad comeback !! /throw confetti/ 
Ekceli cerita neyh dari kemarin lae. Just belom kena confirm. Well, tak boleh nak percaya cause semalam kat twitter, fansite April fool prank is no kidding. Ijah pun hampir tertipu. ㅋㅋㅋ

So, this morning, SM officially anounce yang EXO memang akan buad comeback this April. 15 April, EXO buad comeback showcase di Jamsil stadium. And if I'm not mistaken, 22 April first comeback stage.

So guise. This is today EXO comeback photo teaser. :D





Apparently, they will promote separately like in the MAMA era. /sigh/ We used to see them as ot12 don't we? /sobs/ Anyway, dari apa yg Ijah baca kat twitter, konsep kali neyh, phantom of opera / vampire.Gosh! Alien > Wolf > Vampire ? Like what? ahahaha~~

Bukan itu je, Exo logo pun ada evolution. 


Mcm maze. @___@ Go to their official website. It is really a maze!

I'll update later more about their comeback XD Ciao! 안녕~!!

EXTRA!
?