SPM :D
Friday, March 21, 2014 | 0 comments

Assalamulaikum w.b.t
Holaa~~
안녕~~

So, whole Malaysia ( I guess) dah tahu yg yesterday adalah hari bebudak SPM thun lepas amik result SPM. And one of those bebudak is me. hahaha..

Well, Ijah tak expect nak dpt high result segala. Ijah ada target Ijah and Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi Ijah dapat keputusan yang agak membanggakan. 

JJan!!

Maybe Ijah tak dapat straight A or i didn't get any A+ but Ijah dah rasa cukup puas. Tak pernah2 Ijah dapat keputusan mcm neyh time exam. hahaha.. Well, i'm just an ordinary student. :D

First of all I want to thank to my parents yg selama neyh mendoakan Ijah, bagi Ijah sekolah and jaga Ijah dari kecil sampai sekarang without them, siapa laa Ijah kan? And also my big family, my aunt, uncle, cousin :) They're the BEST !!
Then, to my teachers tak kira laa di sekolah Ijah yang dulu and sekarang, a big thank you sebab didik Ijah. :D Ilmu yg guru2x Ijah bagi Ijah tak akan lupakan, Insya Allah :D
And not to be forgot, my fellow friends, in SMKAKK and SMK Bahang :) Well, for my friends in SMKAKK, maybe kita tak amik spm sama2x lagi satu sekolah but ilmu yg korang pernah kongsi since form 1 until form 4 awal tahun, I'll never waste them. Also to senior there. :D My friends in SMK Bahang, maybe we known each other for a year and half (?), all the ilmu and experience, I'll treasure it :) Thanks.
Also, not to forget, myself. Hahaha.. Enduring, hardworking (maybe) haha.. Okay cukup, angkat bakul sendiri Ijah neyh pulak.. My apologize.

Waa.. quite long entry.. maybe...? ahahaha.. So, next step, mental preparation. XD 

Okay laa.. I guess sampai sini je lah. Sorry for my manglish.. ahahaa.. Until we see(?) next time? hoho~~

Annyeong~~ *in a gwiyoun way* X3


?
JJan!!

Maybe Ijah tak dapat straight A or i didn't get any A+ but Ijah dah rasa cukup puas. Tak pernah2 Ijah dapat keputusan mcm neyh time exam. hahaha.. Well, i'm just an ordinary student. :D

First of all I want to thank to my parents yg selama neyh mendoakan Ijah, bagi Ijah sekolah and jaga Ijah dari kecil sampai sekarang without them, siapa laa Ijah kan? And also my big family, my aunt, uncle, cousin :) They're the BEST !!
Then, to my teachers tak kira laa di sekolah Ijah yang dulu and sekarang, a big thank you sebab didik Ijah. :D Ilmu yg guru2x Ijah bagi Ijah tak akan lupakan, Insya Allah :D
And not to be forgot, my fellow friends, in SMKAKK and SMK Bahang :) Well, for my friends in SMKAKK, maybe kita tak amik spm sama2x lagi satu sekolah but ilmu yg korang pernah kongsi since form 1 until form 4 awal tahun, I'll never waste them. Also to senior there. :D My friends in SMK Bahang, maybe we known each other for a year and half (?), all the ilmu and experience, I'll treasure it :) Thanks.
Also, not to forget, myself. Hahaha.. Enduring, hardworking (maybe) haha.. Okay cukup, angkat bakul sendiri Ijah neyh pulak.. My apologize.

Waa.. quite long entry.. maybe...? ahahaha.. So, next step, mental preparation. XD 

Okay laa.. I guess sampai sini je lah. Sorry for my manglish.. ahahaa.. Until we see(?) next time? hoho~~

Annyeong~~ *in a gwiyoun way* X3



Older
Newer