Aku Emosional
Friday, July 06, 2012 | 3 comments








Haluu !
Tengok entri Ijah tu. AKU EMOSIONAL. Haha. 
*siapa lagi yang emo2x ney ha? Ha?*
Ijah lerr ! Siapa lagi yang Ijah nak cerita ney. 

Lemme tell you about myself.
Ijah ney cepat menangis. Emosi la tu. Kalau ada drama apa-apa kat tv tu lebih-lebih lagi drama korea confirm meleleh air mata ney ! Kalau pelakon tu nangis Ijah pun memang ikut sama menangis. Haha. Macam Ijah pula yang berlakon dalam situ sampai terikut feeling2x pelakon dalam drama tu. Haha. Emosi habis kan?

Then, Ijah ne tak boleh dalam situasi yang sedih-sedih ney. Contohnya hari tu tyme last day Ijah kat sekolah, Ijah dah promise kat diri Ijah yang tak nak nangis tyme tu. But it seems hard to say goodbye. Ijah nak cerita-cerita ngan kawan pun Ijah rasa nangis coz Ijah taw yang lepas ney Ijah tak dapat buad cam tu dah. Akhirnya, Ijah menitiskan airmata juga hari tu dan beberapa kali. (means banyak kali laa tuh)

Oh ya, reading novel pun gitu. Terlampau feeling membaca samapai keluar air mata. Haha. So emosi . Kalau ending tu sedih Ijah pun nangis. Kalau happy terbawa la pula dalam mimpi. Kekeke. *Ini barulaa emosi habis!*

Hurmm..kalau Ijah marah or geram, Ijah memang akan mengamuk. *ganasnyerr* . Ada sekali tu Ijah rasa geram sangat kat someone tu. Ijah geram sangat coz dia buat Ijah ney macam tunggul jer kat situ. Tyme tu Ijah still sekolah lama. Ijah geram sangat! Sampai jer kat kelas, Ijah tumbuk papan kenyataan kat belakang kelas then Ijah pergi tendang pintu kelas tu. *woah ~ brutal nya luu!*

Ijah ne bukannya ayu sangat. And bukannya ganas sangat. Ijah ikut mood. Ijah ney lebih suka happy hapay. senyum. Tak suka la marah-marah. Tapi kalau dah marah tu. Diam-diam jer laa. Ada pula nanti tak pasal-pasal kena sekali. XD

So, thats all la bout me. sikit-sikit jer dulu. :) Next time Ijah share2x lagi yaa.

Sending love to all !


?