D.I.A
Tuesday, June 26, 2012 | 0 comments











Halu ~
Korang semua apa khabar hari neyh? Sihat? Bagus.. Sakit? Cepat-cepat jumpa doktor, makan ubat. *smiling face*

Ijah nak cerita neyh about D.I.A .
*Sepa lagi tu? Orang baru ke? Baru jer break hari tu dah ada orang baru..?*
Ish ish ish.. Tak delah. Bukan orang baru. Dia tajuk entry Ijah neyh pasal kawan Ijah yang Ijah kenal dari form 2 lagi.

Kitaorang satu sekolah. Tapi tak pernah cakap ngan dia pun kat sekolah. Start kenal dia tyme kitaorang form 2 melalui sms. Ijah bersms ngan abang dia. Tyme tu Ijah ada hati ngan abang dia. *ops !* Tyme tu jer laa. Ijah pun dah lupa siapa yang sms dulu. Yang Ijah ingat jer, Ijah sms ngan dia and saat tu laa Ijah mula rapat and kat sekolah pun Ijah dah mula bercakap ngan dia, bercerita ngan dia. 

Dia neyh memang baik laa. Kekadang Ijah rasa sedih, Ijah sms dia. Share problem ngan dia. Every guy Ijah suka Ijah gitaw at dia. *hahaha* Ijah rasa tak malu pun nak share kat dia. Cuma Ijah rasa malu kekadang bila pikir-pikir balik yang dia tahu siapa-siapa yang Ijah suka. Takut pula dia pikir lain-lain kan.

Dia neyh jugak lucu. Selalu ketawa. Jarang tengok dia sedih. Ijah memang senang la ngan gaya dia. Dia pun ada jugak share problem ngan Ijah. Kitaorang open. Dan perkara yang tak pernah terlintas dalam pikiran Ijah ngan dia kitaorang tak pernah ada perasaan satu sama lain. SERIOUSLY.  Never ever have that strange feeling. 

*Ek? kejap. perasaan? kawan kau yang kau cerita neyh lelaki ke perempuan?*
Alamak, lupa nak gitau. Kawan yang Ijah maksudkan neyh lelaki. Kawan lelaki yang paling rapat ngan Ijah. Kawan perempuan? Mestilah ada. Kan ada Zaza, Hani, Syitah, Fazlina and Nyefah yang rapat ma Ijah. Tapi kalau lelaki, dia la yang paling rapat ngan Ijah. Alah, dia yang Ijah maksudkan di entry ney la. Siapa lagi. 

Sekarang neyh, Ijah dah pindah sekolah. Dia still sekolah kat sana la. Tapi Ijah still contact ngan dia. Still facebooking,texting ngan dia. He such a nice guy.Doa Ijah untuk dia, semoga dia berjaya dalam pelajaran . Tak lupa juga akhirat and dia dapat apa yang dia idamkan selama neyh. Amiin ~

Who is him? Ini la dia, Muhammad Aniq =)


*pinjam gambar yer..*






p/s:kita dah minta kebenaran dia..XD




?
*pinjam gambar yer..*






p/s:kita dah minta kebenaran dia..XD





Older
Newer