No school for month ?
Wednesday, June 20, 2012 | 0 comments




Percaya atau tidak, Ijah dah sebulan tak sekolah. Uwaaaa.. Boring tuu memerap kat rumah. 2 minggu cuti penggal hari tu sambung lagi 2 minggu kat rumah ney. Semua orang sekolah, Ijah pulak kat rumah ney. Mula-mula tu memang laa best. Tapi bila lama-lama ney, boring tahap gaban dah ney. Ijah ney macam penganggur aje. tak bersekolah.

Kenapa Ijah tak sekolah lagi ney? Hurm, Ijah kan pindah sekolah. So, sekarang ney tengah tunggu sekolah mana yang terima Ijah.
  
Ada laa jugakk orang cakap-cakap ginie

Tu laa kau,sepa suruh kau pindah. Bagus-bagus sekolah asrama,sekolah agama lagi tu. terhengeh-hengeh nak pindah.
Yang Ijah boleh jawab jer, I have my own reason laa. Memang confirm laa Ijah tertinggal study, but its okay, Ijah pun study kat rumah taw. Study sendiri gitue. Ahax !

Okay laa. Thats for all, tiap hari Ijah berdoa, dady Ijah akan bawa perkhabaran:

"Ijah, besok kau sekolah"
Betapa gembiranya Ijah !



?