The break up
Sunday, June 24, 2012 | 1 comments





Ijah tak tahu nak rasa apa berkenaan tajuk entry kli neyh. 
T H E B R E A K U P
Cukup jelas juga kan. Semalam, Ijah baru jer putus ngan dia also known for Mr.S *bukan Syukri ok.*

Apasal pulak tetiba dia neyh "break". Tak penah-penah pun buad entry yang dia dah berpunya.
Yep, Ijah memang ada kapel ma dea. 31hb Mei. Baru-baru jer. Kita tak bertahan lama. Sekejap jer kan. Sebulan pun tak sampai. Tapi apa yang boleh Ijah buad. Maybe he's not the right guy. Nak sedih berabis pun nak buat apa kan. Bukannya dapat putar balik masa. Tapi memang  rasa sedih la. It end too soon. Its okay. I'll get over it soon.

Ijah tak tahu la apa pandangan dia terhadap Ijah sekarang. Semalam pun dia panas semacam jer. *siapa yang mula arh?* Nak tahu? hurmm.. Sms semalam...

Break kita----> me

Betul neyh?------->him

(Ijah tak reply rasa berbelah bagi pulak)

Serius kau neyh?

Tak laa.

Betul nie..?

Tak laa.. sory, tiba-tiba datang sowt aku tadi.

Tadi datang sowt kau, sekarang sowt aku datang. BREAK KITA!!!

Betul nie?

Eya la!

Serius?

EYA!

Ok. 

So, that's how we end up. Hurmm.. The rest, no need laa yaa. TOO Privacy ~
Ijah tak menyesal pun. The only reason why we seperate cause we're not meant to be. 
Kecewa? Bukan sebab perpisahan neyh. Tapi sebab kata-kata yang dia lemparkan kata Ijah. Bagi dia, Ijah sama ngan perempuan lain yang dia kenal. Di mata dia la. But, its up to him la perspektif dia terhadap Ijah. Yang penting sekarang Ijah kena fokus nak berjaya. Dapat straight A untuk SPM tahun depan *semangat la pulakk* . Ijah kan nak jadi Pilot . *sengih-sengih*

Oh ya, if dia ke sini hope he reads this . >below<

Aku tak perlu cari lelaki lain. Cuma perlu aku tunggu. Sebab macam pernah aku cakap dulu perasaan tak boleh dibuat-buat atau dicari. Perasaan datang sendiri. Aku neyh masih sekolah. Jauh lagi perjalanan aku. Kita ney, macam kau cakap 'cinta monyet'. Jadi tak payah la kau memanas semalam kn? 'Cinta monyet',eya la kan monyet, bergayut, terlepas jatuh la. Betul kan? It doesn't last forever. So,akhir kalam. Just go on with your life. 

?