Comeback by Ijah *ahaks!*
Monday, April 29, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum!
Hii Hii korang !
Annyeonghaseyo ~ :)



Uwaaa~ !!! Kyaaa~! 
Ijah dah lama laa tak update dari rumah neyh. Haha. Yelaa kan selama ini semenjak hujung tahun lepas, Ijah update blog dari CC, kampung, tak pun dari perpustakaan. Huhu ~
Alhamdulillah , yesterday, dady Ijah pinjamkan BB kat kitaorang !
Yipee !!
Semua tepuk tangan !!!! 

Hurm.. Hurmm.. apa yek nak share... 
FYI, next week Ijah exam sem 1. OMONA!!! Do I ready?? Eotteohke?!!
Tenang Ijah , tenang.. Phew~
Ijah tak tahu lagii subjek apa yg first day exam, jadual belom kuar agii..
Korang-korang, doakan Ijah ok? :)

Next is , Ijah tak sabar nak cuti !!! Muahaha
*Cuti laa sangat! Tahun ne dah nak SPM dek oi!*
Hemohemo.. Ijah nak legakan dulu stress yg merawang dalam minda dan jasad neyh.
Cewah~ 
Bukan apa, Ijah cuba sedaya upaya nak bahagi masa between study, doing school work, revision and practicing for forum. Fuh~~
Any suggestion??

Hurmm,... Next! Ijah rindu kengkawan Ijah kat SMKAKK!!
Ijah ulg lagii..
Ijah rindu kawan Ijah kat SMKAKK

Huhu~ Ijah rindu kwn Ijah batch '96, senior batch '95, '94. My roomates and ex-roomates. Semua lah !
Huhu~ Ijah dah tak terkontek ngan diorang2 neyh. 
Guys, text me? Huhu~ Call me?
I had send text many time to some of them but.. but.. none replay. :'( *sadface* *crying*

Ijah rasa laa kan setakat ini sejja laa. Ahaks! 
Mak oi, panjang nya entry neyh~ Haha. Rindu lerr buad entry panjang2 cam neyh~ :)



p/s: Someone ask about my 'love-life'. Err.. Always single maa. No time couple2 neyh :P

TataTitiTutu ~
Annyeong!
Sayonara!! 
?