Terima kasih mama !
Monday, March 12, 2012 | 0 comments


I love you mom !


Haluu reader(s) !
Ijah rasa penat sesangat hari nie. Nak tahu kenapa? Ijah hari ini jam 10 lagi pergi Library ( wah, rajin ! aha !) . Dah lama rasanya Ijah tak pergi library kat kawasan Ijah nie. Ijah pergi dengan my beloved mama and loveable little baby brother ! Not to forget my sister. Ngee~ 

Agak lama la juga kitaorag kat library tu. Apa tak nya nak tunggu hujan reda kat luar. Nanti kesian pula kat baby brother Ijah nie diserang penyakit demam. Bila dah reda gitu, kitaorang pergi jalan-jalan lagi kat Megalong ( panjang ke juga shopping mall nie? No permenant answer) . 

Jalan punya jalan perut nie pulak dah  start buad konsert. Minta diisi. Lapar la tuu. Then my mama belanja kitaorang makan kat KFC . Ngee~ ! Dah lama rasa nya tak makan kat luar ngan family. Selalunya makan ngan kawan-kawan jer. 

Anyway, Ijah nak ucap terima kasih sesangat ngan mama sebab belanja kitaorang makan. Dan tak lupa juga terima kasih sebab bawak Ijah jalan-jalan . Dah lama tak jalan-jalan ngan mama ! Love you mom ! 

Ok la, Ijah rasa setakat sini saja. Gudbye all ! Adios !

?
I love you mom !


Haluu reader(s) !
Ijah rasa penat sesangat hari nie. Nak tahu kenapa? Ijah hari ini jam 10 lagi pergi Library ( wah, rajin ! aha !) . Dah lama rasanya Ijah tak pergi library kat kawasan Ijah nie. Ijah pergi dengan my beloved mama and loveable little baby brother ! Not to forget my sister. Ngee~ 

Agak lama la juga kitaorag kat library tu. Apa tak nya nak tunggu hujan reda kat luar. Nanti kesian pula kat baby brother Ijah nie diserang penyakit demam. Bila dah reda gitu, kitaorang pergi jalan-jalan lagi kat Megalong ( panjang ke juga shopping mall nie? No permenant answer) . 

Jalan punya jalan perut nie pulak dah  start buad konsert. Minta diisi. Lapar la tuu. Then my mama belanja kitaorang makan kat KFC . Ngee~ ! Dah lama rasa nya tak makan kat luar ngan family. Selalunya makan ngan kawan-kawan jer. 

Anyway, Ijah nak ucap terima kasih sesangat ngan mama sebab belanja kitaorang makan. Dan tak lupa juga terima kasih sebab bawak Ijah jalan-jalan . Dah lama tak jalan-jalan ngan mama ! Love you mom ! 

Ok la, Ijah rasa setakat sini saja. Gudbye all ! Adios !


Older
Newer