Hari ini Hari yang Hepii !
Saturday, February 04, 2012 | 0 comments


Hulaa ~
Wah ! hari yang sangat bahagia ! Ijah rasa hepii tak terhingga lah ! Even penat and sakit. uhuk uhuk ! Ijah diserang batuk ! oh tidak !!!
Anyway, back to my entry title. Today Ijah jalan-jalan ngan kengkawan Ijah. Firstly pergi Suria Sabah. makan-makan first . hehe. KFC maree ~ Si 'dia' juga ada di situ. aha ! ek, control cket dulu. ehem !
Plan hari ini nak pergi beli barang-barang keceriaan kelas. And my duty is to buy curtain. :))So, segama tempat pilihan and got a good one at Starlight textile. After that Ijah pergi Center Point wif my pren Ayasha . Kat situ kitaorang berpisah coz her cousin bawa dia pergi tengok wayang and I'm ALONE??
O.M.O ! Resah ? Gelisah ? BUT ! luckily ada kawan yang len. So follow diorang la. Hari nie memang hari yang mengembirakan . want to know why? tyme jalan ma kawan tu, Ijah ada juga sms orang yang bertakhta di hati nie. Tyme tu 'dia' kat Wisma Merdeka. Tanpa diduga and amazingly, dia sanggup berjalan kaki dari sana ke Center Point. Betapa jauhnya itu ! That's way I can't get his out of my head. Aha ! 
Kita berdua jalan sama-sama ! :))
tapi tak lama la coz tak lama lepas tu daddy datang amik Ijah. Pusing-pusing kat sana pun sudah memadai. Ramai sesangat la orang yang Ijah kenali terjumpa kat situ. Adede. Merah padam muka Ijah tyme diorang tegur-tegur. Hehehe.. Walau pa pun I'm H A P P Y !
 I guess itu saje la yerr for today . Next tyme Ijah conteng-conteng lagi. Aha ! Bubye readers ! 
Adios !

?