Rindunyaa ~
Friday, March 09, 2012 | 0 comments


Hola !
Wah rindunya kat korang suma ! ngee ~
Dah tiga minggu pula Ijah tak menjejakkan kaki kat rumah Ijah yang tercinta. And hari ney, Ijah kat rumah !
I'm HOME !

Ijah pun sebenarnya tak taw nak buat post apa ney. 
Ijah rindu la nak conteng-conteng kat sini. hehe..
Cian pula keasayangan Ijah ney.

By the way, Ijah dah dapat result for Exam formatif yang selebihnya.

Pend. Syariah Islamiah-64 ( not baad)
Kimia- 72 ( I love Chemistry ! )
B. Melayu- 53 (perlukan usaha lagi )
Fizik- 64 (boleh la tuu)

Wah..Ijah tak sangka-sangka Ijah dapat A- untuk kimia. ngee ~ Ijah sukee la sangat-sangat subjek kimia ney!
Ok la..thats all for now. nanti Ijah taip-taip lagii.. 
Adios !


?