Blog oh blog !
Monday, February 06, 2012 | 0 comments

Hulaa olz ~
kita ketemu lagi ya. ngee~
Ijah buat entry ney tyme pepagi buta. jam menunjukkan 3.54 pagi. Wow ! apa yang Ijah buat pepagi buta ne yerk? Ijah bukan saja-saja berjaga ney. Kalo nak di ikutkan jiwa dan raga ney dah lama Ijah belayar di samudera mimpi. Ijah nak siapkan kerja rumah yang cikgu bagi. Dah lama tertangguh. Satu minggu hari tu Ijah tak ke sekolah. Dedei .. So, pa2 pun Ijah kena siapkan gak. TETAPI, Ijah terlupa la pulak nak bawa buku latihan karangan tyme pulang dari hostel hari tu. Adeh~ tapi itu tidak melemahkan semangat Ijah yang jitu untuk menyiapkan karangan yang panjang tidak terhingga. (Aisey berbunga-ninga la pulak ayat pepagi buta ney). 

So, Ijah buat la dalam kertas then nanti pulang hostel Ijah copy balik (huhu..keje dua kali ). Ehem ! back to my entry title. korang rasa la kan blog Ijah ney cam mana. Ok tak? Mksud Ijah post2 yang Ijah buat. Ada menarik hati tak? mesti tak kan. Huhu. Ijah rasa jeles sesangat tengok blog2 orang len mantap abisz! Ijah nak juga follower yang ramai2. Bila la Ijah nak dapat yerr.. Maybe kena mantapkan lagi content2 blog ney. Dun't worry guys and gurlz Ijah akan cuba sedaya upaya lakukan ! Chaiyo chaiyo ! Fighting !


Ok la, Ijah nak out dulu. Karangan Bm ne pun belom setel lagi. ngee ~ Anyway gud nite ek silap gud munink suma ~ Adios ! 

?