Oh tidak !
Friday, February 24, 2012 | 0 comments


Hulaa semua !
Nak storii nie. Baru-baru ney kan Ijah peperiksaan Formatif 1 . Dan peperiksaan kali nei merupakan peperiksaan pertama Ijah untuk tingkatan empat ney. Hurmm..obviously, keputusan Ijah boleh lah memuaskan. Ada empat subjek yang Ijah belum tahu lagi keputusan nya. That are BM , PSI, Fizik, and Kimia. Berdebarnya Ijah nak tahu keputusan untuk subjek semua tu. and jeng jeng jeng ! ini adalah keputusan Ijah untuk formatif ney. 

Bahasa Inggeris-76 A- ( Wah gembiranya! ngee~ )
Matematik- 53 C ( Sangat mengecewakan ! )
Pend. Al-Quran dan Sunnah- 64 B ( Permulaan yang baik ~ ngee~ )
Biologi- 62 B ( Tanpa disangka-sangka ~ )
Sejarah- 62 B ( Usaha lagi! hee~ )
Matematik Tambahan - 38 G ( Oh tidak !!! )
Bahasa Arab - 32 G (Lepas ney kena kerah tenaga lagi ! )

Okay, thats all for my result. kalau dah keluar yang selebihnya tu Ijah update lagi yer. For this exam, Ijah sangat-sangat kecewa dengan keputusan Matematik Ijah. Ijah tak sangka-sangka Ijah boleh dapat markah sedemikian rupa. Banyak sesangat kecuaian yang Ijah buat. Dan jadikan pengajaran untuk Ijah. Untuk exam yang seterusnya Ijah akan usaha dengan lebih lagi !

And Matematik tambahan tu, ada harapan boleh lulus tu. 2 markah lagi! Ijah sangat-sangat cuai tyme hari peperiksaan kertas matematik tambahan tu. Ijah tak bawa kalkulator okay ! Ijah sangat-sangat menyesal. Ijah terlupa. Tyme dah nak jawab tu tawakal je. Jawab apa yang termampu . Tak juga Ijah dapat markah yang teruk sangat kan. Ada juga nombor untuk markah paper ney. 

Ok lah. sampai sini saja storii Ijah. Next time, Ijah share storii ngan korang semua lagi yer. 
Adios all !



?