Happy new year !
Tuesday, January 03, 2012 | 0 comments

Hulaa suma ~

HAPPY NEW YEAR !

Its not too late right? hehe.. Okay la..dah lama Ijah tak taip-taip kat sini. Dah berhabok  rasanya blog Ijah yang tak seberapa ini. Anyway, new year pun dah. Masuk 2012 dah. Bermaksud sekolah pun dah nak buka, Dan ianya adalah esok. Wah ! tak sangka Ijah dah masuk tingkatan 4! Tak sedar lerr Ijah dah abis amik PMR. sekarang ney Ijah dah menengah atas. Tua dah rupanya Ijah ney. keke..

Esok, pendaftaran kat sekolah Ijah. Ijah tak berkesempatan lagi nak hadir ke sekolah lusa.  Ijah kena jaga adik-adik Ijah. Terutamanya yang hensem boy tu. Mama Ijah sakit. Doakan yerr...

Ary ney juga Ijah dah kecewakan seseorang. Ijah minta maaf sesangat. Ijah ada alasan Ijah sendiri kenapa Ijah buat camtu. Ijah sekarang tak kesah kalau dia benci Ijah. Itu lebih baik. Senang dia lupakan Ijah. Ijah bukan seperti yang dia harapkan. Carilah yang lebih baik k..

By the way, Ijah pecah rekod lagi malam ney. Muahaha ! Ijah tak tidur lagi..kekeke.. Bukannya Ijah suka-suka tak tidur. Cuma Ijah baru jerr tidurkan adik Ijah. Lepas tu dah tak dapat tidur. So, Ijah update lah kesyangan Ijah ney yang dah lama tak di-update.

Ok la..Ijah nak gi Youtube. Nak tengok Boyfriend. Ek, jangan salah anggap k. Ijah takde boyfriend lagi. Maksud Ijah kumpulan Korea yg comel-comel dan charming itu. keke.Bubye suma ! Adios !

?