Exciting day !
Wednesday, December 28, 2011 | 0 comments


Hulaa suma ~
Ijah nak storii mari ~
Today, Ijah pegi jalan-jalan ma kawan Ijah, zaza and adik dy Tyqa..
Journey kitaorang start jam 10.
Kitaorang mamam dulu kat KFC ...(yummy!)
*nyam nyam ~

Then kita round-round satu Center Point (shopping mall kat KK)
Even penat, Ijah tetap rasa puas dan seronok ! :)) Kita masuk lots of shops. Sale are everywhere !
Kitaorang pun masuk tengok apa yg ada. Suma pun nak beli tapi..hehe..bujet2 la..

*tengok ney..dah terduduk dah Ijah kat kedai..

After that kitaorang tengok movie ! Sherlock Holmes-The game of shadow.. Best sesangat ! awal2 lae Ijah dh terkejut dengan sound effect dy.. BOMM ! haha ! Zaza pun terkejut ! keke..

*tiket wayang ary ney

*tyme ney kat dalam panggung dh..gelap..

Ijah pulang kat umah kira2 jam 4.30.. penat sangat2 but Ijah tak kesah ! yg pnting Ijah enjoy !
K lah, I2 ajee..
Adios sume !





?
*nyam nyam ~

Then kita round-round satu Center Point (shopping mall kat KK)
Even penat, Ijah tetap rasa puas dan seronok ! :)) Kita masuk lots of shops. Sale are everywhere !
Kitaorang pun masuk tengok apa yg ada. Suma pun nak beli tapi..hehe..bujet2 la..

*tengok ney..dah terduduk dah Ijah kat kedai..

After that kitaorang tengok movie ! Sherlock Holmes-The game of shadow.. Best sesangat ! awal2 lae Ijah dh terkejut dengan sound effect dy.. BOMM ! haha ! Zaza pun terkejut ! keke..

*tiket wayang ary ney

*tyme ney kat dalam panggung dh..gelap..

Ijah pulang kat umah kira2 jam 4.30.. penat sangat2 but Ijah tak kesah ! yg pnting Ijah enjoy !
K lah, I2 ajee..
Adios sume !






Older
Newer