Berapa bulan lagi ek ?
Friday, June 14, 2013 | 0 comments

Asslamulaikum korang ~
Annyeonghaseyo ~
Dan hiii ~~!!!

Okay, a week after holiday. Alhamdulillah mood cuti tu tak lah rasa terbawa-bawa lama sangat sepanjang minggu first sekolah neyh. And Alhamdulillah juga, Ijah dapat fokus betul2 dalam kelas sepanjang minggu ini. Jyeah ~

Sedar tak sedar ada tinggal 4 bulan lagi untuk Ijah menghadapi peperangan SPM Ijah for this year. OMONA ! Cepatnya masa berlalu. Tolak cuti and sabtu ahad, there's not much time left. Need to struggle even harder !! Chayo3x Ijah ! Fighting !



Macam2x Ijah rasa...takut,neves,unprepared and everything laa when its getting nearer to D-Day. OMONA ! I hope I can get over all of that. Especially for the 'unprepared' one. Pray for me ? :')

If ada tinggal beberapa bulan nak SPM means ada beberapa bulan lagi Ijah akan tamat alam persekolahan menengah. OhMy ! I am really gonna miss all the fun, the laugh and tears. I must create many memories so I won't forget the excitement of school days right ?

Dats for all. Oho ~ Ijah banyak speaking laa pula dalam entry nie. :p
Ciao ! Annyeong ~!

p/s: Bye2 for someone ~ and Goodluck !
?