Fighting ! Perhaps ? Moments ~
Sunday, May 19, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum !
Yuhuu ~~~!
Hello2 readers !

Okay, Ijah nak bahagi2 isi kandungan entry malam nie. Kekeke...

1. Tomorrow exam !

Besok macam biasa adalah exam. Kan sekarang nie Ijah dalam mood exam. Ceh. Padahal still main2 lagii.. hehew. But the thing is , semua orang kat kelas ada tinggal 8 paper lagii . Ijah masih masih berbaki 12 paper lagii ! *p/s: tdk termasuk paper PJK and PSK.* Ok, why Ijah ada banyak paper lagii? Soalan yang bernas! Ijah kan hari itu ada pergi pertandingan forum. Ijah tak datang sekolah dua hari. So, dua hari itulah Ijah tak amik exam. OMONA ! 4 paper Ijah kena amik balik. Kalau tak amik AMATLAH RUGI ! So, bak kata ada lagu ni,  "Berkorban apa sahaja ~" Hehew. 

Jangan risau Ijah, this year u have to struggle ! Setahun ini sejja SPM ! Fighting !
I've always said that to myself. Yelah kan, sebagai pembakar semangat. Hehe.



2.  OMONA !! JINJJA ??!!

Okay, buad readers yang tak paham sepatah ayat kat atas ney boleh laa bukak MR. Google Translate yer. :P
Hok tak laa. Ijah men2 aje. Maksud ayat korea2 kat atas ni lebih kurang macam ni kalau di-translate ke bahasa owang puteh.

"OhMaiGad! Seriously??"

Lebih kurang tambah begitulah bunyinya. kekeke. Alkisahnya begini. Ijah dapat satu sms dari kawan Ijah yang bergelar Ms. P bahawa there is a guy that I've been in love before told her that he still felt guilty towards me. OMONA ! Ijah terkejut orang utan tadii ! Nak dicampurkan perasaan hepi pun ada jugakk. Y? Ijah pikir dia tak lupa dah kat Ijah. Hurmm, Macam begini, Ijah at first sangatlah benci kat dia. SANGAT. But, memaafkan sesama insan itukan mulia. So, Ijah dapatlah juga pujuk hati kecil ni supaya maafkan dia. And I'd tried my best untuk lupakan dia and doakan kebahagiaan dia dengan 'fiancee to be' dia tu. I do sometimes miss him. Miss the moment we share. But, what pass is pass. Right? 

3. If I can turn back time

Okay, Ijah kan baru balik dari perjuangan forum Ijah last thursday. Hasilnya, rezeki tak ada tahun ni untuk kami. Kami redha. But, the most important thing is we've created memories together! Ijah and friend bermalam di Likas Square Hotel Apartment. Many things happen ! Benda yang Ijah tak boleh nak lupakan is  kitaorang terjun swimming pool ramai2 ! kekeke. And kitaorang masak2 dengan cikgu . I'll never forget that. 

Thats all I think? Ohyaa about the forum thing, next time Ijah update. hehehe.. Ijah seek for the right time dulu. Shift ------> exam mood ;)
?